Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαγιάννης: «Κακή ήττα με Ζαλγκίρις»

Παπαγιάννης: «Κακή ήττα με Ζαλγκίρις»

Ο νεαρός σέντερ μίλησε για το αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα, αλλά και το αυριανό ματς με το Ρέθυμνο.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να συνέλθει από την ήττα-σοκ μέσα στο ΟΑΚΑ από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά του στην Α1. Οι πράσινοι αύριο το απόγευμα υποδέχονται το Ρέθυμνο και σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαγιάννη θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Κρητικούς με σεβασμό.

Αναλυτικά ανέφερε ο διεθνής σέντερ στο μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

«Την Παρασκευή κάναμε μία «κακή» ήττα στον… μαραθώνιο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δίνοντας το δικαίωμα στη Ζαλγκίρις να πάρει μία μεγάλη διαφορά.

Στην επανάληψη, παίξαμε κατά μεγάλο βαθμό βάσει του πλάνου μας, καταφέραμε να προηγηθούμε, όχι όμως και να κερδίσουμε τον αγώνα που ήταν και ο στόχος μας.

Η διοργάνωση έχει ακόμα πολύ δρόμο και θα έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, αρκεί να μην παρουσιάσουμε ξανά εικόνα ανάλογη του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Όπως έχω αναφέρει και στα προηγούμενα blog, με αυτό το τόσο βεβαρυμένο πρόγραμμα δεν έχουμε το δικαίωμα να στεκόμαστε σε αγώνες που πέρασαν. Μόνο να βλέπουμε τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε. Πλέον, αυτό που μας απασχολεί είναι το προσεχές παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Τρέφουμε μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην ομάδα της Κρήτης, αφού έχει μετατραπεί σε μια σταθερή «δύναμη» στην Basket League.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά είμαι βέβαιος πως θα αντιδράσει και θα βρει τον δρόμο του. Απέναντί τους επιβάλλεται να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ακολουθώντας το πλάνο μας να παίξουμε ωραίο μπάσκετ ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024