Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασμα Γκατούζο: «Δεν είμαστε νεκροί, θέλω 23… λιοντάρια!» (vid)

Ξέσπασμα Γκατούζο: «Δεν είμαστε νεκροί, θέλω 23… λιοντάρια!» (vid)

Απέλπιδα προσπάθεια από τον Γκατούζο να αφυπνίσει τους παίκτες του – Παίζει το… κεφάλι του στο ματς με την Σαμπντόρια - Μπηχτές για τον Ιγκουαΐν: «Να χειροκροτεί τους συμπαίκτες του και να νευριάζει λιγότερο».

Οι δύο σερί ήττες της Μίλαν από Ιντερ (1-0) και Μπέτις (2-1) για τη Serie A και το Europa League αντίστοιχα έχουν φέρει τον Τζενάρο Γκατούζο σε πολύ δύσκολη θέση, με τον Ιταλό προπονητή να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού! Το αυριανό (28/10) παιχνίδι με την Σαμπντόρια, για την 10η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα τελικού και αν οι Ροσονέρι δεν καταφέρουν να κερδίσουν τότε ο Τζενάρο Γκατούζο ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Ιταλός τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού νιώθει αφόρητη πίεση και αυτό φάνηκε από τη συμπεριφορά του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Σαμπντόρια. Ο Γκατούζο ξέφυγε για ακόμα μία φορά, με τον 40χρονο τεχνικό να μιλάει για νεκρούς και λιοντάρια!

«Είναι λογικό να παίζω τη θέση μου στον πάγκο της Μίλαν κόντρα στην Σαμπντόρια», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Προερχόμαστε από δύο χτυπήματα (σ.σ. ήττες με Ίντερ και Μπέτις) αλλά δεν είμαστε νεκροί. Θέλω στο ματς με την Σαμπντόρια να δω 23 λιοντάρια, ακόμα και χωρίς τακτική. Αυτό που θέλω είναι να δω από τους παίκτες μου πως έχουν τη θέληση για τη νίκη. Έχουμε δοκιμάσει και σύστημα με δύο επιθετικούς, θα δούμε αν θα παίξουμε έτσι. Ο Ιγκουαΐν το τελευταίο διάστημα δεν έχει μαγέψει, του έρχονται λίγες πάσες αλλά θα πρέπει να χειροκροτεί τους συμπαίκτες του και να νευριάζει λιγότερο…».

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024