Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Αποφασίζει ο Ερέρα

Άρης: Αποφασίζει ο Ερέρα

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή του Άρη, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Πάκο Ερέρα αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα, ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, με εξαίρεση τον τραυματία Βέλεθ.

Την απουσία του Ισπανού αμυντικού θα καλύψει, πιθανότατα ο Σόουζα, που θα είναι ο παρτενέρ του Μάβραϊ στο κέντρο της άμυνας. Ο Ερέρα, πάντως, συνέχισε και στη προπόνηση της Παρασκευής να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, όχι μόνο σε ότι αφορά την ενδεκάδα, αλλά και για το σύστημα (δοκίμασε και το 4-2-3-1 και το 4-3-3) με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στο ΟΑΚΑ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024