
Αισθητός και στη Μάλτα ο σεισμός της Ζακύνθου
Σε ενδελεχή κάλυψη του ισχυρότατου σεισμού 6,5 Ρίχτερ που ταρακούνησε σχεδόν όλη την Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής, προχωρούν τα ΜΜΕ της Μάλτας
Σε ενδελεχή κάλυψη του ισχυρότατου σεισμού 6,5 Ρίχτερ που ταρακούνησε σχεδόν όλη την Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής, προχωρούν τα ΜΜΕ της Μάλτας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα timesofmalta.com, «ένας σεισμός που χτύπησε την Ελλάδα νωρίς την Παρασκευή έγινε αισθητός και στη Μάλτα».
«Ο σεισμός έπληξε το Ιόνιο πέλαγος, 62 χιλιόμετρα δυτικά του Πύργου, στην Ελλάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα και είχε μέγεθος 6,5», συνεχίζει το δημοσίευμα.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σεισμός ήταν επίσης αισθητός στην Ιταλία, την Αλβανία και τη Λιβύη, ενώ κάνει λόγο για εννέα μετασεισμικές δονήσεις μέσα στις επόμενες τρεις ώρες.
Αρκετοί άνθρωποι από διάφορα μέρη της Μάλτας έφτασαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να δηλώσουν ότι το είχαν αισθανθεί, προχωράει το δημοσίευμα.
Η ομάδα σεισμικής παρακολούθησης και έρευνας του Πανεπιστημίου της Μάλτας δήλωσε ότι μια ακρογιαλιά μεγέθους 4,9 χτύπησε στις 22:22:54 (12,22 μ.μ. ώρα Μάλτας) και ο κύριος σεισμός μεγέθους 6,5 σημειώθηκε 32 αργότερα και έγινε αισθητός στη Μάλτα.
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας
- Ένας νέος αγώνας πυρηνικών εξοπλισμών πλησιάζει – Υπάρχει τρόπος να τον σταματήσουμε;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων
- Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα από τον Ιρανό ανώτατο ηγέτη





