Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουζουνίδης : «Επηρεάζει το άδειο γήπεδο, αυτό θέλω από τους παίκτες»

Ουζουνίδης : «Επηρεάζει το άδειο γήπεδο, αυτό θέλω από τους παίκτες»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν ένταση στον άδειο ΟΑΚΑ κόντρα στον Άρη (28/10, 19:30), ενώ θέλει να του... χτυπήσουν το κουδούνι όσοι πάρουν ευκαιρίες

Τις ιδιαιτερότητες ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών ανέλυσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Μαρίνος Ουζουνίδης εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ (28/10, 19:30), ενώ τόνισε πως περιμένει από κάποιους παίκτες να του.. χτυπήσουν το κουδούνι «…και να πουν ότι «είμαι εδώ»».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

-Για το πως κύλησε η εβδομάδα μετά το ματς με την Μπάγερν Μονάχου:
«Δεν είναι και τα καλύτερα τα συναισθήματα. Όσο καλός και αν είναι ο αντίπαλος, η ήττα σε ενοχλεί. Ήταν ένα παιχνίδι που το χάρηκαν όλοι οι άλλοι, ο κόσμος. Ωραία ατμόσφαιρα, ματς Champions League. Ένα παιχνίδι που θέλουμε να έχουμε και στο πρωτάθλημα, να το ευχαριστιόμαστε. Θα είναι πολύ άσχημο που δε θα έχουμε κόσμο με τον Άρη».

-Για το αν επηρεάζει το άδειο γήπεδο:
«Σίγουρα επηρεάζει. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Θα πρέπει να βγει από το μυαλό μας. Ένα ματς χωρίς κόσμο δεν έχει την ίδια ένταση. Θα πρέπει εμείς να βγάλουμε την ένταση. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, θα πρέπει να δώσουμε τον ρυθμό στο παιχνίδι και να νικήσουμε».

-Για το αν βρήκε θετικά στοιχεία στο ματς με την Μπάγερν:
«Σίγουρα παίρνεις πράγματα. Για τα αρνητικά, κάναμε κάποια εύκολα λάθη, τα οποία προέρχονται και από την ποιότητα του αντιπάλου, την πίεση. Η Μπάγερν δεν είναι τυχαία ομάδα. Στα γκολ, παρότι είχαμε παίκτες στην περιοχή, δεχθήκαμε εύκολα τα τέρματα. Δεν επιτρέπεται να μείνει μόνος του ο Χούμελς και ο Ρόμπεν. Σε τέτοιο επίπεδο, δεν πρέπει να βρεθείς ανοργάνωτος. Στο δεύτερο γκολ κάναμε τρία λάθη στην αριστερή πλευρά και μείναμε εκτεθειμένοι στην δεξιά μεριά. Τα παιδιά μπήκαν με αποφασιστικότητα και πίστη στο παιχνίδι. Τολμήσαμε αρκετά, θα μπορούσαμε να τολμήσουμε περισσότερο. Φυσικά πάντα είναι οι εμπειρίες που παίρνεις που δεν πληρώνονται ούτε διδάσκονται. Και κρατάμε πράγματα αλλά κυρίως σε τέτοια ματς για το μέλλον χρειάζεται να βελτιώσουμε πράγματα».

-Για το ματς με τον Άρη:
«Δύσκολη ομάδα ο Άρης, πολύ ανταγωνιστική. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και έμπειρο προπονητή, που χρησιμοποιεί… τρικ. Εγώ περιμένω την δικιά μου ομάδα. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, πρέπει να αντιδράσουμε για να επανέλθουμε στις νίκες».

-Για την αντίδραση:
«Τα παιδιά έχουν εγωισμό. Μετά το ματς με την Μπάγερν ήταν στενοχωρημένοι. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλό πρόσωπο. Θα πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι κι αυτοί που θα μπουν θα δείξουν καλό πρόσωπο. Δεν θα έλεγα να αρπάξουν την ευκαιρία γιατί βρίσκονται μαζί μας, αξίζουν και είναι μέλη της ομάδας. Περιμένω από αυτούς να μου χτυπήσουν το κουδούνι και να πουν ότι είμαι εδώ».

-Για το ποιο κομμάτι αγαπάει περισσότερο και ποιο θα άλλαζε:
«Προσπαθώ να περάσω κάποια στοιχεία που είναι σύμφωνα με τα δικά μου θέλω. Αυτό δεν είναι εύκολο. Προτιμώ να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Με ευχαριστεί η διάθεση των παικτών να τα αφομοιώσουν. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Αυτό που θέλω είναι ακόμα περισσότερα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που σου δίνει καινούρια πράγματα. Κάθε μέρα θα σου δείξουν και κάτι άλλο. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών να αφομοιώσουν. Τους ευχαριστεί».

-Για την τακτική:
«Σε πρόσωπα θα εστιάσουμε. Για να αλλάξεις τακτική, πρέπει να έχεις παραπάνω χρόνο δουλειάς. Δεν είμαι από αυτούς, που με μια προπόνηση θα αλλάξω τακτική. Με την Μπάγερν, προβληματίστηκα αρκετά. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι διαφορετικό. Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί και το στυλ των ομάδων. Στον Άρη αρέσει να έχει τη μπάλα και είναι κρίμα να μην υπάρχει κόσμος. Αυτή είναι η απόφαση και πρέπει να την σεβαστούμε».

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024