Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένα από τα πολλά καρυδάτα γκολ του Τοροσίδη

Ένα από τα πολλά καρυδάτα γκολ του Τοροσίδη

Ο διεθνής αμυντικός των ερυθρόλευκων πέτυχε ένα γκολ – χρυσάφι «ξεκλειδώνοντας» το ματς για τον Ολυμπιακό. Ο Τόρο είναι πάντα παρών στα κρίσιμα και πολλά από τα γκολ που έχει πετύχει είναι σε μεγάλα και δύσκολα παιχνίδια. Από τα ντέρμπι στην Ελλάδα μέχρι μεγάλα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να εστιάσει κάποιος στην πολύ μεγάλη σημασία που έχει αυτή η νίκη για τον Ολυμπιακό για δύο λόγους. Πρώτα απ’ όλα γιατί οι ερυθρόλευκοι είναι στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ειδικά μετά τη νίκη της Μπέτις επί της Μίλαν στην Ιταλία.

Κι επίσης είναι μια σημαντική νίκη γιατί η ομάδα του λιμανιού κατάφερε να βάλει τέλος σ΄ένα αρνητικό σερί, επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Πάμε λοιπόν να δούμε ορισμένα στοιχεία που έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, σε ότι αφορά τον παίκτη που άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο ματς.

Ο Βασίλης Τοροσίδης έκανε ξανά την διαφορά για τους ερυθρόλευκους ειδικά σ’ ένα παιχνίδι που ναι μεν ο Ολυμπιακός έκανε την μια φάση μετά την άλλη, αλλά γκολ δεν έβαζε.

Ο Τόρο λοιπόν έβαλε ένα γκολ – χρυσάφι για τους πειραιώτες, ένα καρυδάτο γκολ, από τα πολλά που έχει σημειώσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας.

Αυτό ακριβώς είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο για τον Ολυμπιακό, καθώς ο έμπειρος άσος της ομάδας του Πειραιά είναι παίκτης που έχει πετύχει πολλά μεγάλα γκολ για τους ερυθρόλευκους.

Τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποδεικνύοντας πως είναι παίκτης για τα δύσκολα, ότι είναι παίκτης για τα μεγάλα παιχνίδια.

Θα πρέπει λοιπόν να επισημανθεί ότι ο Τοροσίδης έχει πετύχει γκολ εναντίον Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για έναν παίκτη που είναι αμυντικός.

Είναι τόσο μεγάλο όμως το ταλέντο του Τόρο που είναι σε θέση να λειτουργήσει σαν σέντερ φορ, ειδικά στις στατικές φάσεις.

Δεν είναι όμως μόνο τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Υπάρχουν και πολλά ευρωπαϊκά ματς, πολύ σημαντικά ματς που ο Τοροσίδης έβγαλε την ομάδα του από την δύσκολη θέση.

Και το έκανε πετυχαίνοντας πολύ σημαντικά γκολ, όπως για παράδειγμα εναντίον της Άλκμααρ στο Καραϊσκάκη σε πρεμιέρα του Ολυμπιακού σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Και ήταν ένα δύσκολο ματς για τους πειραιώτες στο οποίο οι ερυθρόλευκοι ήθελαν τη νίκη.

Τα είχαν καταφέρει με γκολ του Τόρο στο 79′. Ο Τοροσίδης ο οποίος είχε σκοράρει στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Γαλλία επί της Μονπελιέ με 2-1 ενώ είχε πετύχει γκολ και στην εντυπωσιακή νίκη επί της Χέρτα Βερολίνου με 4-0 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο διεθνής άσος των πειραιωτών σημείωσε στο Λουξεμβούργο ένα ακόμα πολύ σημαντικό γκολ για τον Ολυμπιακό, το οποίο έδωσε μια μεγάλη νίκη (από πολλές απόψεις) στους ερυθρόλευκους.

* Λέγαμε πριν από το ματς πως όταν μια ομάδα δεν μπορεί να σκοράρει σε ροή αγώνα είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκει δίχτυα από στατική φάση κι αυτό ακριβώς έγινε στην φάση του πρώτου γκολ, με το κόρνερ του Φορτούνη και την κεφαλιά του Τοροσίδη. Ήταν μεγάλη υπόθεση αυτό το γκολ για τον Ολυμπιακό, σ΄ένα παιχνίδι που όλα του πήγαιναν κόντρα με την μια ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024