Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννος λίγο προτού προφυλακιστεί

Ο Γιάννος λίγο προτού προφυλακιστεί

Την προηγουμένη της απολογίας του στους ανακριτές ο Γιάννος Παπαντωνίου θέλησε να πιει ένα τσάι σε πολυτελές εστιατόριο της Κηφισιάς

Την προηγουμένη της απολογίας του στους ανακριτές ο Γιάννος Παπαντωνίου θέλησε να πιει ένα τσάι («cup of tea», όπως το έλεγε με βρετανική προφορά) στο πολυτελές εστιατόριο «Menoo» στην Κηφισιά. Δεν είχε προβλέψει όμως κάτι.

Στο διπλανό κτίριο, όπως αναφέρει ο «Βηματόδοτης» βρίσκεται το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης και εκείνη την ώρα που πήγε για το τσάι τελείωνε η παρουσίαση ενός βιβλίου και όσοι την παρακολούθησαν πήγαν δίπλα στο «Menoo». Ανάμεσά τους και τρεις δημοσιογράφοι, μία παλαιά δημοσιογράφος που ήταν και παρουσιάστρια ειδήσεων επί ΥΕΝΕΔ, ένας αντιπρόεδρος τηλεοπτικού σταθμού και ένας εκπομπάρχης (και ιδιοκτήτης sites).

Ο Γιάννος τους χαιρέτησε όλους και έπιασε κουβέντα μαζί τους. Ηταν απόλυτα βέβαιος ότι την επομένη ημέρα θα είχε καθαρίσει με τους ανακριτές και ότι θα επέστρεφαν αυτός και η γυναίκα του στο σπίτι τους. Τίποτα δεν είχε καταλάβει. Ούτε φαινόταν να τον ανησυχεί κάτι, όπως μου τα διηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες. Τέλος, ούτε γνώριζε για την κατάθεση που έκανε το «βαθύ λαρύγγι», για τα χρήματα δηλαδή που κουβαλούσε σε κίτρινους φακέλους για λογαριασμό του Γιάννου. Μια κατάθεση που τελικά, όπως αποδείχθηκε, τον… έκαψε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024