Οι πρώτες εικόνες του πολύ ισχυρού σεισμού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής νοτίως της Ζακύθου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το imerazante.gr οι πρώτες πληροφορίες λένε για σοβαρή ζημιά στον Πύργο του καστρομοναστηριού στα Στροφάδια, αφού το επίκεντρο του μεγάλου σεισμού ήταν εκεί κοντά.
Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, ο φύλακας που βρίσκεται στο νησί δεν μπορεί να πλησιάσει κοντά, διότι οι μετασεισμοί που ακολούθησαν ήταν μεγάλοι.
Οι πρώτες φωτογραφίες δεν μπορούν να δείξουν το μέγεθος της ζημιάς, πράγμα το οποία θα φανεί στο πρώτο φως της ημέρας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).