«Η εικόνα στο νησί είναι καλή, τα όποια προβλήματα προκύπτουν τα αντιμετωπίζουμε» ανέφερε μιλώντας στο in.gr o αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Λευτέρης Νιοτόπουλος.

Πιστεύω, πρόσθεσε, ότι εντός των επόμενων 2-3 ημερών το νησί θα επανέλθει στην κανονικότητα. «Από την πρώτη στιγμή, υπήρξε πολύ καλός συντονισμός  όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Υπάρχουν μικροζημιές σε διάφορες περιοχές του νησιού αλλά όλα τα προβλήματα αποκαθίστανται» σημείωσε ο κ. Νιοτόπουλος.

Τόνισε ακόμη πως οι μηχανικοί ελέγχουν τις βασικές δομές του νησιού, όπως το λιμάνι, το αεροδρόμιο, το νοσοκομείο καθώς και το οδικό δίκτυο. «Με ομάδες που έχουν στηθεί από τους μηχανικούς της Περιφέρειας , του Δήμου και του ΤΕΕ γίνονται έλεγχοι στις βασικές δομές.  Ακολουθούν τα σχολεία και οι δημόσιες υπηρεσίες ώστε τη Δευτέρα να μπούμε σε μία κανονικότητα. Επίσης δημιουργούνται δύο ξεχωριστές ομάδες προκειμένου να ελεγχθούν σπίτια και καταστήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε γενικές γραμμές, σημειώνει ο κ. Νιοτόπουλος, η εικόνα είναι καλή.

Αγωνία για το «Ναυάγιο»

Όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων, αυτή την ώρα άντρες του Λιμενικού πραγματοποιούν αυτοψία στην παραλία «Ναυάγιο» προκειμένου να δουν την κατάσταση της διάσημης παραλίας.

Αναφορικά με τους τουρίστες, ο κ. Νιοτόπουλος υπογράμμισε ότι έχει μιλήσει με τους ξενοδόχους, και μετά την πρώτη αναστάτωση που υπήρχε όλα είναι υπό έλεγχο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο