Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Range Rover Velar SVR: Προ των πυλών

Range Rover Velar SVR: Προ των πυλών

Η Land Rover εξελίσσει την ισχυρότερη εκδοχή του επιβλητικού coupe SUV της η οποία και προσφέρει μια νέα σειρά εικόνων της στο φωτογραφικό φακό που την εντόπισε στα πέριξ του Nurburgring.

Φωτογραφίες: Automedia

Aν και το καμουφλάζ εξακολουθεί να καλύπτει το σύνολο των επιφανειών του Velar SVR, είναι σαφές ότι διαθέτει ένα νέο σύστημα εξαγωγής το οποίο καταλήγει σε τέσσερις χορταστικές απολήξεις της εξάτμισης στα άκρα του πίσω τμήματος ενώ, ανασχεδιασμένο στα σημεία δείχνει και το μπροστινό τμήμα το οποίο επί του παρόντος όμως κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει και διαφορετική πιο «λεία» και αεροδυναμική σχεδίαση στις πλευρικές του επιφάνειες από όπου δείχνουν να απουσιάζουν οι πτυχώσεις.

Όπως και να έχει με τη σχεδίαση, το σημαντικότερο στην προκειμένη περίπτωση, είναι ο κινητήρας που θα βρεθεί στα «σπλάχνα» του και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, είναι σαφές ότι πρόκειται για τον V8 των 5,0 λίτρων των JLR, ο οποίος εφοδιάζει και την αντίστοιχη σπορ έκδοση του Range Rover Sport αποδίδοντας 575 ίππους και 700 Nm ροπής τα οποία αναμένεται να διατηρηθούν ανέπαφα και στο Velar SVR.

Toν κινητήρα θα συμπληρώσει αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων το οποίο θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης ενώ σε ό,τι αφορά τις προσφερόμενες επιδόσεις, το Velar SVR αναμένεται να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε λίγο παραπάνω από 4,0 δευτερόλεπτα, μέγεθος εντυπωσιακό με δεδομένο το βάρος του το οποίο αγγίζει -ήδη- στις γνωστές εκδόσεις του  τα 1.890 κιλά.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία αποκάλυψης του πανίσχυρου coupe SUV, ωστόσο δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί το αργότερο στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024