Φωτογραφίες: Automedia

Aν και το καμουφλάζ εξακολουθεί να καλύπτει το σύνολο των επιφανειών του Velar SVR, είναι σαφές ότι διαθέτει ένα νέο σύστημα εξαγωγής το οποίο καταλήγει σε τέσσερις χορταστικές απολήξεις της εξάτμισης στα άκρα του πίσω τμήματος ενώ, ανασχεδιασμένο στα σημεία δείχνει και το μπροστινό τμήμα το οποίο επί του παρόντος όμως κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει και διαφορετική πιο «λεία» και αεροδυναμική σχεδίαση στις πλευρικές του επιφάνειες από όπου δείχνουν να απουσιάζουν οι πτυχώσεις.

Όπως και να έχει με τη σχεδίαση, το σημαντικότερο στην προκειμένη περίπτωση, είναι ο κινητήρας που θα βρεθεί στα «σπλάχνα» του και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, είναι σαφές ότι πρόκειται για τον V8 των 5,0 λίτρων των JLR, ο οποίος εφοδιάζει και την αντίστοιχη σπορ έκδοση του Range Rover Sport αποδίδοντας 575 ίππους και 700 Nm ροπής τα οποία αναμένεται να διατηρηθούν ανέπαφα και στο Velar SVR.

Toν κινητήρα θα συμπληρώσει αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων το οποίο θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης ενώ σε ό,τι αφορά τις προσφερόμενες επιδόσεις, το Velar SVR αναμένεται να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε λίγο παραπάνω από 4,0 δευτερόλεπτα, μέγεθος εντυπωσιακό με δεδομένο το βάρος του το οποίο αγγίζει -ήδη- στις γνωστές εκδόσεις του  τα 1.890 κιλά.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία αποκάλυψης του πανίσχυρου coupe SUV, ωστόσο δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί το αργότερο στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο