Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εριστικός ο Τραμπ, του φταίνε τα ΜΜΕ για τα τρομοδέματα

Εριστικός ο Τραμπ, του φταίνε τα ΜΜΕ για τα τρομοδέματα

Κατά των ΜΜΕ στράφηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τα ότι υποκινούν την οργή και την πολιτική ρητορική του μίσους καθώς άλλο ένα ύποπτο δέμα, που φέρεται να είναι παρόμοιο με τα δέματα-βόμβες που εστάλησαν σε Δημοκρατικούς αυτή την εβδομάδα, εντοπίστηκε στο Μανχάταν

Κατά των ΜΜΕ στράφηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας τα ότι υποκινούν την οργή και την πολιτική ρητορική του μίσους καθώς άλλο ένα ύποπτο δέμα, που φέρεται να είναι παρόμοιο με τα δέματα-βόμβες που εστάλησαν σε Δημοκρατικούς αυτή την εβδομάδα, εντοπίστηκε στο Μανχάταν.

«Ένα μεγάλο μέρος του Θυμού που βλέπουμε σήμερα στην κοινωνία μας έχει προκληθεί από τη σκόπιμα λανθασμένη και ανακριβή δημοσιογραφία των Παραδοσιακών ΜΜΕ στην οποία αναφέρομαι ως Ψεύτικες Ειδήσεις», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. «Έχει γίνει τόσο κακό και μισητό που ξεπερνάει κάθε περιγραφή. Τα Παραδοσιακά ΜΜΕ πρέπει να καθαρίσουν τα του οίκου τους, ΓΡΗΓΟΡΑ!»

«Η πολιτική βία δεν έχει θέση στις ΗΠΑ» ήταν το μήνυμα του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο, μετά την αποστολή τουλάχιστον οκτώ τρομοδεμάτων σε πολιτικούς και ΜΜΕ της χώρας την Τετάρτη.

Παραλήπτης τρομοδέματος ο Ντε Νίρο

Ένα ύποπτο δέμα είχε ως παραλήπτη τον αμερικανό ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σφοδρό επικριτή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το δέμα αυτό είναι παρόμοιο με εκείνα που εστάλησαν χθες και προχθές σε πολλές προσωπικότητες των Δημοκρατικών και στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ένας εργαζόμενος της TribeCa Productions, της εταιρείας παραγωγών του Ντε Νίρο, ειδοποίησε γύρω στις 05:00 (τοπική ώρα, 12:00 ώρα Ελλάδας) την αστυνομία για το ύποπτο δέμα με παραλήπτη τον ηθοποιό, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η αστυνομία έστειλε επιτόπου πυροτεχνουργούς και το δέμα μεταφέρθηκε στο κέντρο αναλύσεων της αστυνομίας στο Μπρονξ, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ο ίδιος δεν διευκρίνισε σ’ αυτό το στάδιο αν το δέμα περιείχε αυτοσχέδια βόμβα, όπως επιβεβαιώθηκε χθες, Τετάρτη, ότι περιείχαν τα δέματα που εστάλησαν στον Τζορτζ Σόρος, την Χίλαρι Κλίντον, τον Μπαράκ Ομπάμα, τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης του Ομπάμα Έρικ Χόλντερ και στο CNN.

Το FBI είχε ανακοινώσει χθες το βράδυ πως όλα αυτά τα δέματα ήταν παρόμοια και ανέγραφαν όλα ως αποστολέα μια Δημοκρατική αιρετή αξιωματούχο της Φλόριντα, κοντά στο γραφείο της οποίας βρέθηκε επίσης ένα ύποπτο δέμα.

Ο 75χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ένας από τους πιο διάσημους αμερικανούς ηθοποιούς, ιδιαίτερα για τις ταινίες που έχει γυρίσει με τον Μάρτιν Σκορσέζε, έχει επανειλημμένα επικρίνει δημόσια τον Ντόναλντ Τραμπ.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024