Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξι ανανεώσεις στην Ίντερ

Έξι ανανεώσεις στην Ίντερ

Στην Ίντερ είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας και δημιουργούν τον κορμό των «νερατζούρι» για τα επόμενα χρόνια

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά έξι ανανεώσεις συμβολαίων ανακοίνωσε η Ίντερ. Οι Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς, Αντόνιο Καντρέβα, Ενρίκε Ντάλμπερτ, Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι, Ζοάο Μιράντα και Ματίας Βεσίνο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στους «νερατζούρι» και τα επόμενα χρόνια.

Στις τάξεις της Ίντερ είναι πολύ ικανοποιημένη με όσα έχει καταφέρει η ομάδα τα τελευταία δύο, με αποκορύφωμα την επιστροφή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι θέλουν να κρατήσουν το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ δημιουργώντας έναν κορμό για τις επόμενες σεζόν. Πιο συγκεκριμένα ο Μιράντα ανανέωσε μέχρι το 2020, ο Καντρέβα μέχρι το 2021, Βεσίνο και Μπρόζοβιτς μέχρι το 2022 και Ντάλμπερτ, Γκαλιαρντίνι μέχρι το 2023.

Οι «νερατζούρι» όχι απλώς επέστρεψαν στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχουν και αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στους «16» έχοντας μαζέψει 6 βαθμούς, με την Τότεναμ και την Αϊντχόφεν να ακολουθούν από στη βαθμολογία με 1 βαθμό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024