Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάχη με τις φλόγες για να σωθεί η Βαμβακιά Σερρών

Μάχη με τις φλόγες για να σωθεί η Βαμβακιά Σερρών

Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίζεται η μάχη για τον έλεγχό της και την πλήρη κατάσβεση κόντρα στους δυνατούς βόρειους ανέμους.

Μεγάλη κινητοποίηση σήμανε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Πυροσβεστική όταν, εξαιτίας των δυνατών ανέμων, γιγάντωσε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει από το απόγευμα της ίδιας ημέρας στη Βαμβακιά Σερρών και το πύρινο μέτωπο άρχισε να κινείται απειλητικά προς τον οικισμό.

Λόγων της κρισιμότητας της κατάστασης δόθηκε εντολή ετοιμότητας στους κατοίκους προκειμένου να εγκαταλείψουν, αν χρειαστεί, τα σπίτια τους.

Τελικά, η μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες αποτελούνταν από 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα και δυο πεζοπόρα τμήματα, απέδωσαν καρπούς και τα χειρότερα απετράπησαν.

Η Τροχαία Σερρών διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Στρυμόνα, λόγω του πυκνού καπνού.

Η φωτιά ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη, καίγοντας χορτολιβαδική έκταση και υπολείμματα καλλιεργειών, ενώ συνεχίζεται η μάχη για τον έλεγχό της και την πλήρη κατάσβεση κόντρα στους δυνατούς βόρειους ανέμους που εξακολουθούν να πνέουν στην περιοχή.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024