Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπανός: Δεν παίρνουμε πριμ από άλλους ούτε ανοίγουμε πόδια

Σπανός: Δεν παίρνουμε πριμ από άλλους ούτε ανοίγουμε πόδια

Τι απάντησε ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός για τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ και τα σενάρια για Νταμίρ Κάναντι και Εθνική

«Εμείς δεν συναλλασσόμαστε. Ούτε πριμ παίρνουμε από άλλους για να νικάμε κάποιες ομάδες ούτε ανοίγουμε τα πόδια μας…»

Αυτή ήταν η απάντηση του Γιώργου Σπανού (σε δηλώσεις του στο «ΦΩΣ των Σπορ») για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που έχει παραχωρήσει στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, σχολίασε και τα σενάρια για τον Νταμίρ Κάναντι και την Εθνική ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του (που ισοβαθμεί με τον Δικέφαλο στην κορυφή) δεν θα συναινέσει στην αποχώρηση του αυστριακού προπονητή.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τον ΠΑΟΚ και τους δανεικούς: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα να έχει κάνει τόσες ζημιές στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια! Μόνο πέρσι δεν πήγαμε καλά με τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνω πού το πας, αλλά εμείς δεν συναλλασσόμαστε! Ούτε πριμ παίρνουμε από άλλους για να νικάμε κάποιες ομάδες ούτε ανοίγουμε τα πόδια μας!

Όταν κάνεις μια συμφωνία πρέπει να την τηρείς. Οι παίκτες αυτοί μας έχουν βοηθήσει σε όλα τα άλλα ματς, αλλά δεν μπορούμε να τους βάλουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Και με ενδιαφέρει να προστατεύω τους παίκτες μας. Αν κάποιος απ΄ αυτούς τους παίκτες κάνει ένα μοιραίο λάθος με τον ΠΑΟΚ, θα τον “κρεμάγανε”.

Όπως και πέρσι στο ματς του β’ γύρου με τον Ολυμπιακό… Ήρθε ο Ρισβάνης και μας είπε ότι δεν ένιωθε καλά να παίξει σε αυτό το ματς, για ψυχολογικούς λόγους. Και κάναμε το αίτημα του δεκτό, γιατί μας ενδιαφέρει να προστατεύουμε τους παίκτες μας».

-Για το σενάριο Κάναντι και Εθνική: «Οποιαδήποτε πρόταση που αφορά την Εθνική είναι τιμητική, αλλά επειδή ξέρω τη φιλοσοφία του κ. Κάναντι θέλει να δουλεύει καθημερινά σε ομάδα, είναι προπονητής που θέλει να είναι μάχιμος».

-Για το τι θα απαντούσε αν του πρότειναν ο Κάναντι να είναι προπονητής και στην Εθνική: «Δεν γίνεται. Έχουμε μια συμφωνία και αποκλείεται να το δεχτούμε».

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024