Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση»

Μαρτίνς: «Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν δουλέψει πολύ από την αρχή της σεζόν, προσθέτοντας πως όλοι στην ομάδα του Πειραιά είναι αποφασισμένοι ν' αλλάξουν την κατάσταση

Αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση και να επιστρέψουν σε υψηλές πτήσεις είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Ντουντελάνζ, για την 3η αγωνιστική του Europa League, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ταξιδέψει στο Λουξεμβούργο για να υπερασπιστούν τα χρώματα του συλλόγου και να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης.

Παράλληλα, επισήμανε ότι οι Πειραιώτες από την αρχή της σεζόν έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και πρόσθεσε ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού απαρτίζεται από πολλούς και καλούς παίκτες. Επίσης, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του, η οποία όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι η καλύτερη που είχε ποτέ στην προπονητική του καριέρα.

«Θέλουμε να επανέλθουμε και να δείξουμε πως είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να καταλάβουμε ποιον Σύλλογο αντιπροσωπεύουμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη και ποτέ δεν στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι του παρελθόντος, παρά μόνο κοιτάμε μπροστά».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Αυτή η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει δουλέψει πάρα πολύ, έχει πολύ καλούς παίκτες και έχουν δεσμευτεί να πάρουν τίτλους. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, είναι η καλύτερη που είχα ποτέ. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, είμαστε μία καινούρια ομάδα με νέα πρόσωπα, αλλά δουλεύουμε σκληρά από την πρώτη μέρα, με αφοσίωση, δείχνοντας πως μπορούμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο».

Για την Ντουντελάνζ: «Μπορεί η Μίλαν και η Μπέτις να είναι θεωρητικά οι πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, αλλά η Ντουντελάνζ έχει δείξει πως είναι μία επικίνδυνη ομάδα και δεν υποτιμούμε κανέναν».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024