Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» ο εκπρόσωπος του Έβγεν Χατσερίντι, Ιγκόρ Πιροζένκο, αναφέρθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του πελάτη του σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του, ενώ σχολίασε και το περιστατικό με τις επικαλαμίδες το οποίο υπήρξε αντικείμενο παρεξήγησης με τον Ιβάν Σαββίδη.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι παίκτες που φιγουράρουν στην 10άδα των σημαντικότερων στατιστικών κατηγοριών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague. Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ, Κεντρικ Ναν, αλλά και Μάικ Τζέιμς φιγουράρουν στις περισσότερες.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.