
Απάντηση ΝΔ σε Μαξίμου: Ρωτήστε τον Κοτσακά για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα
Με σκωπτικό τρόπο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στο Μέγαρο Μαξίμου, υπενθυμίζοντας ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο Αλέξης Τρίπρας βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση»
Με σκωπτικό τρόπο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στο Μέγαρο Μαξίμου, υπενθυμίζοντας ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο Αλέξης Τρίπρας βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση».
«Επειδή ο Αλ. Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση, να του υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας» επισημαίνει συγκεκριμένα η ΝΔ, προσθέτοντας πως «αν θέλει, ωστόσο, πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το Μαξίμου είχε επιχειρήσει να αντεπιτεθεί και με αφορμή την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, εγκαλώντας ΝΔ και ΚΙΝΑΛ υποστηρίζοντας, παράλληλα πως πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν.
- Εκτοξεύτηκε το Artemis II – H NASA επιστρέφει στη Σελήνη έπειτα από μισό αιώνα
- Μπουρούντι: 13 νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – Επί 6 ώρες εκσφενδονίζονταν βλήματα
- Θεσσαλονίκη: Απορρίφθηκε το αίτημα δημοψηφίσματος για τη ΔΕΘ από το Δημοτικό Συμβούλιο
- Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήρε τις κυρώσεις σε βάρος της Ροδρίγκες
- Το συγκλονιστικό «αντίο» του Λάκη Λαζόπουλου στη Μαρινέλλα – «Είναι από τις μεγάλες γυναίκες των καιρών μας»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ενατη πιο ακριβή σε όλο τον κόσμο

