Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θετικός ο Άρης, αρνητική η αστυνομία για εισιτήρια στον Ολυμπιακό

Θετικός ο Άρης, αρνητική η αστυνομία για εισιτήρια στον Ολυμπιακό

Οι αποφάσεις για τα μέτρα τάξης του ματς της 9ης αγωνιστικής μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού (4/11, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του παιχνιδιού της 9ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού (04/11, 19:00) πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/10) το μεσημέρι με παράγοντες των δυο ομάδων και εκπροσώπους της αστυνομίας.

Το αίτημα των φιλοξενούμενων για την παραχώρηση 800 εισιτηρίων στη θύρα 4 του «Κλεάνθης Βικελίδης» έγινε αποδεκτό από τους γηπεδούχους, ωστόσο η αστυνομία διαφώνησε. Αυτό σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους και θα αρκεστούν σε περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων.

Κατά τ’ άλλα η πλευρά της κίτρινης ΠΑΕ διαμαρτυρήθηκε στην αστυνομία για τις εντολές της στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να ανοίξουν οι θύρες 1 και 2 μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο συνωστισμό σε σημείο να γίνει η κατάσταση επικίνδυνη για τους οπαδούς της.

Η απόφαση για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σχεδόν όλες οι θύρες του γηπέδου να ανοίξουν τρεις ώρες πριν τη σέντρα για να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα. Η μόνη θύρα που θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την άφιξη των αποστολών είναι η 1 και η ΠΑΕ Άρης εξετάζει ως ενδεχόμενο η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων και διαρκείας να γίνει μέσω της θύρας 4.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024