Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του παιχνιδιού της 9ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού (04/11, 19:00) πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/10) το μεσημέρι με παράγοντες των δυο ομάδων και εκπροσώπους της αστυνομίας.

Το αίτημα των φιλοξενούμενων για την παραχώρηση 800 εισιτηρίων στη θύρα 4 του «Κλεάνθης Βικελίδης» έγινε αποδεκτό από τους γηπεδούχους, ωστόσο η αστυνομία διαφώνησε. Αυτό σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους και θα αρκεστούν σε περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων.

Κατά τ’ άλλα η πλευρά της κίτρινης ΠΑΕ διαμαρτυρήθηκε στην αστυνομία για τις εντολές της στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να ανοίξουν οι θύρες 1 και 2 μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο συνωστισμό σε σημείο να γίνει η κατάσταση επικίνδυνη για τους οπαδούς της.

Η απόφαση για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σχεδόν όλες οι θύρες του γηπέδου να ανοίξουν τρεις ώρες πριν τη σέντρα για να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα. Η μόνη θύρα που θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την άφιξη των αποστολών είναι η 1 και η ΠΑΕ Άρης εξετάζει ως ενδεχόμενο η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων και διαρκείας να γίνει μέσω της θύρας 4.

Γράψτε το σχόλιο σας