Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν: Η περίοδος κρίσης και η πιθανή 11αδα κόντρα στην ΑΕΚ

Μπάγερν: Η περίοδος κρίσης και η πιθανή 11αδα κόντρα στην ΑΕΚ

Πώς σκέφτεται να παρατάξει τη Μπάγερν κόντρα στην ΑΕΚ ο Νίκο Κόβατς (23/10, 19:55, Cosmote Sport 2)

Περίοδο αγωνιστικής κρίσης διάγει η Μπάγερν Μονάχου.

Η νίκη κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (1-3 εκτός) το Σάββατο 20/10 ήταν η πρώτη για τους Βαυαρούς τον τελευταίο μήνα. Προηγήθηκαν εντός έδρας ισοπαλία με την Αουγκσμπουργκ (1-1), εκτός έδρας ήττα από την Χέρτα Βερολίνου (2-0), εντός έδρας ισοπαλία με τον Αγιαξ (1-1) και βαριά ήττα στο Μόναχο από την Γκλάντμπαχ (0-3.)

Με λίγα λόγια δέχεται συνεχώς γκολ η ομάδα του Νίκο Κόβατς και εκεί είναι ένα… παράθυρο που πρέπει να ανοίξει απόψε (23/10, 19:55, Cosmote Sport 2) η ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στην Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν είναι 4η στην κατάταξη, ενώ και στο Champions League (έχοντας 4 βαθμούς) ψάχνει δύο νίκες με την ΑΕΚ σε Αθήνα και Μόναχο για να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Ο Νίκο Κόβατς απόψε δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ριμπερί, Κομάν και Τολισό. Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα ο Νόιερ αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, Ζούλε και Χούμελς στο κέντροι της άμυνας, Κίμιχ (δεξιά), Αλάμπα πλάγιοι μπάκ, Τιάγκο, Χάμες και Μίλερ τριάδα στο κέντρο, Ρόμπεν και Γκνάμπρι στις πτέρυγες και Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης

«Κόλαση για την Μπάγερν»

Στην Μπάγερν όμως ξέρουν καλά ότι στην Αθήνα απόψε δεν θα περάσουν… ανέμελες στιγμές. Η «Bild» έβαλε μάλιστα τίτλο «Περιμένει κόλαση την Μπάγερν στην Αθήνα. Ειδικά μέτρα ασφαλείας».

Και εν συνεχεία αναφέρει: «Οι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ σκορπούν φόβο, ακόμη και στην τρελή Ελλάδα. Το κλίμα στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι εξαιρετικό, αλλά συχνά οι οπαδοί ξεπερνούν τα όρια. Γι’ αυτό και η Μπάγερν παίρνει μέτρα ασφαλείας της. Μετά από σύσταση των ελληνικών αρχών, νοικιάστηκαν 32 πούλμαν, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετακίνηση των οπαδών της Μπάγερν από το Καλλιμάρμαρο στην είσοδο των φιλοξενούμενων, ενώ θα τους επιστρέψουν πίσω μετά τον αγώνα. Θα συνοδέψουν 3.290 οπαδοί την Μπάγερν στην Αθήνα».

Προσθέτει ακόμη πως «… οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στην αστυνομία στις 7 Οκτωβρίου, στο 1-1 με τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών», ενώ καταλήγει: «Όλοι ελπίζουν το απόγευμα της Τρίτης να είναι ειρηνικό».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024