Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε η Αποστολή σε 150 οικογένειες στα Ιωάννινα

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε η Αποστολή σε 150 οικογένειες στα Ιωάννινα

Με τη συνδρομή των σούπερ μάρκετ Μασούτης και τη συνεργασία της Μητρόπολης Ιωαννίνων.

«Δέματα αγάπης», με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μοίρασε σε 150 άπορες οικογένειες, στα Ιωάννινα, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», με τη συνδρομή των σούπερ μάρκετ Μασούτης και τη συνεργασία της Μητρόπολης Ιωαννίνων.

Στις συνεχείς προσπάθειες της «Αποστολής» να ενισχύει με κάθε τρόπο τις οικογένειες που έχουν βιώσει, όσο κανείς άλλος, τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης αναφέρθηκε ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, μετά τον αγιασμό που τέλεσε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ιερώνυμος Β’». «Είναι εξαιρετική η δουλειά που γίνεται στο ΚΔΑΠ “Ιερώνυμος Β’” και αυτό είναι άλλη μία απόδειξη ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με την ‘’Αποστολή» συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιδιά, τα μεγαλύτερα θύματα αυτής της οικονομικής κρίσης», δήλωσε.

Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας, διένειμε, μαζί με την υπεύθυνη Βορείου Ελλάδος του Οργανισμού, Όλγα Παπαχαρίτου, «δέματα αγάπης» σε 150 ευπαθείς οικογένειες και ευχαρίστησε τον μητροπολίτη Ιωαννίνων για τη στήριξή του. «Προτεραιότητά μας στο ΚΔΑΠ Ιωαννίνων είναι η παροχή ενός υγιούς, ασφαλούς και σωστά καταρτισμένου περιβάλλοντος, που ως στόχο έχει τη σωστή διαπαιδαγώγηση του παιδιού, την κοινωνικοποίησή του, την απόκτηση δεξιοτήτων, τη δημιουργική απασχόληση, την ανάπτυξη της αυτονομίας, τη διαμόρφωση της προσωπικότητας και τον εμπλουτισμό των γνώσεών του με κύριο σκοπό να του εμφυσήσουμε τις ανθρώπινες αξίες με τις οποίες αύριο θα φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο», τόνισε ο κ. Δήμτσας.

Το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» είναι μια προσπάθεια της «Αποστολής», με τη στήριξη της οικογένειας Μασούτη, με σκοπό την ενίσχυση οικογενειών που ζουν στα όρια της φτώχειας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στα δύο συνεχόμενα χρόνια αυτής της συνεργασίας έχουν μοιράσει περισσότερα από 12.000 δέματα στις περιοχές της Αλεξανδρούπολης, του Διδυμοτείχου, της Ορεστιάδας, της Χαλκίδας και των Ιωαννίνων.

Φέτος, η «Αποστολή» έχει θέσει ως στόχο, πέρα από τη στήριξη των παραπάνω περιοχών, να συνδράμει και ευάλωτες οικογένειες στην Αττική, την Κομοτηνή και τη Λάρισα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024