Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπάει η οικογένεια Αγγελικής Πεπόνη : Θα μάθουμε πώς πέθανε, ποιος ευθύνεται

Ξεσπάει η οικογένεια Αγγελικής Πεπόνη : Θα μάθουμε πώς πέθανε, ποιος ευθύνεται

Αποφασισμένη να αποκαλυφθεί η αλήθεια εμφανίστηκε η αδερφή της Αγγελικής Πεπόνη, της άτυχης κοπέλας, που τα ίχνη χάθηκαν το 2010, της οποίας το κρανίο βρέθηκε προ ολίγων ημερών στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας

Αποφασισμένη να αποκαλυφθεί η αλήθεια εμφανίστηκε η αδερφή της Αγγελικής Πεπόνη, της άτυχης κοπέλας, που τα ίχνη χάθηκαν το 2010, της οποίας το κρανίο βρέθηκε προ ολίγων ημερών στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η αδερφή της άτυχης Αγγελικής, Κατερίνα Πεπόνη ζητά να ανοίξει πάλι, να ληφθούν καταθέσεις και μαρτυρίες και να «κλείσει επιτέλους αυτή η υπόθεση».

Απομένει ακόμα να διαπιστωθεί αν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι και να εντοπιστεί ο δράστης στην περίπτωση που ισχύει το πρώτο ενδεχόμενο.

Η οικογένεια φαίνεται να στρέφει τις υποψίες της στον 59χρονο τότε φίλο της, που ενδέχεται να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε.

Η οικογένεια δηλώνει αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε να λάμψει η αλήθεια γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 26χρονης κοπέλας.

Σε μεσημεριανή εκπομπή του Star, μάρτυρας με αλλοιωμένη φωνή, φέρνει νέα στοιχεία στην επιφάνεια για τη σχέση της άτυχης κοπέλας με τον σύντροφό της τονίζοντας ότι ήταν βαριά άρρωστη.

«Ήταν έρμαιο του πρώην συντρόφου της. Ήμουν μάρτυρας του άγριου ξυλοδαρμού της από τον πρώην σύντροφό της κι έναν φίλο του, έμπορο κοκαΐνης. Από τις κλοτσιές και τις μπουνιές είχε μελανιάσει το μισό της σώμα».

Η μάρτυρας αποκάλυψε ότι την κακοποιούσε σωματικά, της έδινε ναρκωτικά και ότι ουσιαστικά η άτυχη κοπέλα, ήταν έρμαιό του.

«Θέλουμε να μάθουμε πώς πέθανε η Αγγελική και ποιος ευθύνεται. Θέλουμε να ησυχάσει η ψυχή της. Για εμάς επιβεβαιώθηκε αυτό που πάντα πιστεύαμε. Τώρα η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της και να βρει τους υπεύθυνους για τον θάνατό της», είπε η Κατερίνα Πεπόνη, αδερφή της Αγγελικής.

«Το ήξερα εδώ και οκτώ χρόνια! Σε όλη την αστυνομία, το ούρλιαζα, το φώναζα. Δεν με πίστευε κανένας. Νόμιζαν ότι είχε φύγει. Ήξερα ότι ήταν εκεί η κόρη μου», δηλώσε η μητέρα στο δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Δευτέρας.

«Δεν είχαμε καμία ελπίδα από την αρχή. Είχαμε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια απλά τότε δεν είχαμε εισακουστεί από κανέναν», είπε με τη σειρά της η αδερφή της Αγγελικής,.

Έκανε έκκληση μάλιστα σε όποιον γνώριζε την Αγγελική και ήξερε πώς περνούσε λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή να μιλήσουν και να καταθέσουν στην αστυνομία όσα ξέρουν. «Η ψυχή της πρέπει να ηρεμήσει» κατέληξε η αδερφή της άτυχης κοπέλας.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024