Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: Δεν σεβαστήκαμε τη φανέλα μας

Μαρτίνς: Δεν σεβαστήκαμε τη φανέλα μας

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον ΟΦΗ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν ήταν αυτοί που έπρεπε και δεν σεβάστηκαν τη «βαριά» φανέλα του συλλόγου.

Απογοητευμένος και προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με 1-0. Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν ήταν αυτοί που έπρεπε και δεν σεβάστηκαν τη «βαριά» φανέλα του συλλόγου. Ο Ιβηρας τεχνικός, ωστόσο, επισήμανε ότι η ομάδα του θα δουλέψει σκληρά, για να βελτιωθεί, να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της και να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση: «Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να δείχνουμε κανένα σεβασμό στον αντίπαλο. Αυτό το πληρώσαμε. Δεν σεβαστήκαμε όχι μόνο τον αντίπαλο, αλλά ούτε τον Ολυμπιακό, τη φανέλα της ομάδας. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο για όποιον παίζει σε αυτή την ομάδα».

Για το πώς πήγε ο αγώνας: «Ο ΟΦΗ έπαιξε όπως τον περίμενα. Είναι ομάδα συμπαγής και δυνατή. Έπαιξε όπως έλεγα όλη την περασμένη εβδομάδα. Το αποτέλεσμα, όμως, έχει να κάνει με εμάς, όχι με τον ΟΦΗ. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ήμασταν κακοί… Ο κακός Ολυμπιακός ηττήθηκε».

Για τη συνέχεια: «Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε άλλη απόδοση. Παίζει ρόλο η έλλειψη τύχης, αλλά δεν θα το πούμε αυτό για σήμερα. Σήμερα φταίξαμε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα μέσα από τη δουλειά μας».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024