Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιχτός διάλογος Μητσοτάκη με πανεπιστημιακούς για το μέλλον της παιδείας

Ανοιχτός διάλογος Μητσοτάκη με πανεπιστημιακούς για το μέλλον της παιδείας

Τις θέσεις αλλά και τις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα αναπτύξει αύριο, Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 17:00 το απόγευμα, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (αίθουσα «Ιφιγένεια»), ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τις θέσεις αλλά και τις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα αναπτύξει αύριο, Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 17:00 το απόγευμα, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (αίθουσα «Ιφιγένεια»), ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση «Προκλήσεις και προοπτικές στην Ανώτατη Παιδεία», στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθεί ανοιχτή συζήτηση και με μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας πάνω σε μια σειρά από ζητήματα σχετικά με τα προβλήματα και τις απαραίτητες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, τη στήριξη της καινοτόμου έρευνας, τη διεθνοποίηση των ελληνικών πανεπιστημίων αλλά και τη σύνδεση τους με την ίδια την αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης θα προσέλθει στην εκδήλωση με τη θέση ότι το ανθρώπινο δυναμικό είναι η κινητήρια δύναμη του Πανεπιστημίου και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να απευθύνει σχετικό κάλεσμα προς τους καθηγητές των Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας να προσέλθουν σε μία διαδικασία διαλόγου και διαβούλευσης προκειμένου να βελτιωθεί συνολικά το επίπεδο της παιδείας στη χώρα μας.

Μάλιστα, με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ζητήσει τη γνώμη των ίδιων των Πανεπιστημιακών δασκάλων συνομιλώντας μαζί τους και λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις τους ως προς τη διαμόρφωση του προγράμματος της ΝΔ για τα Πανεπιστήμια. Στην εκδήλωση, η οποία έχει υπερκομματικό χαρακτήρα, αναμένεται να συμμετάσχει σημαντικός αριθμός ακαδημαϊκών από όλη τη χώρα.

Να σημειώσουμε πως την οργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει το γραφείο του Προέδρου της ΝΔ σε συνεργασία με τον ειδικό σύμβουλο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, καθηγητή στην Ιατρική Σχολή Αθηνών κ. Γεράσιμο Σιάσο.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024