Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί όλοι «κατέβηκαν» στο Σύνταγμα με τα… σοκολατένια παπούτσια;

Γιατί όλοι «κατέβηκαν» στο Σύνταγμα με τα… σοκολατένια παπούτσια;

Οι σοκολατένιες γόβες και μπάλες του «Αριστοκρατικόν»

Μα τι ήταν αυτό που συνέβαινε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της πόλης; Η πρωτεύουσα παρουσιάζει εικόνες απόλυτης σχεδόν ηρεμίας τα μεσημέρια και απογεύματα της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας. Οι κάτοικοι της Αθήνας προτιμούν να ριλαξάρουν στο σπίτι τους ή όταν αποφασίσουν να βγουν έξω επιλέγουν εστιατόρια ή ψαροταβέρνες στην παραλιακή και κάποια γνωστά φαγάδικα στην Κηφισιά ή τον Διόνυσο. Από το μεσημέρι στο κέντρο επικρατούσε το αδιαχώρητο. Τα μεγάλα μαγαζιά όπως τα Zara, τα H&M κάποια άλλα με καλλυντικά και παπούτσια ή και ακριβές exclusives boutiques όπως η Ferragamo ή το πολυτελές κατάστημα Καλογήρου (εξαιρετικά τα νέα πανύψηλα μποτίνια Casadei ή οι ασπρόμαυρες Saint Laurent γόβες) είχαν ανεβασμένα τα ρολά τους. Ανοιχτό και το εντυπωσιακό πάντα Brooks Brothers γωνία Σταδίου και Αμερικής με ένα πολύ ωραίο ριγέ φόρεμα και μία σοκολατί τσάντα με αλυσίδα στην βιτρίνα. Η boutique Hermes όμως σχεδόν δίπλα, ήταν κλειστή. Στο City Link τα μαγαζιά ήταν επίσης ανοιχτά σερβίροντας φαγητό σε αυτούς που αποφάσισαν να κάνουν τον περίπατό τους στην πόλη. Η Ερμού είχε τόσο κόσμο που ειλικρινά δεν μπορούσες να την περπατήσεις.

Οι σοκολατένιες γόβες και μπάλες του «Αριστοκρατικόν»

Οι βιτρίνες του Zara είχαν ως συνήθως τον περισσότερο κόσμο. Η γνωστή ομάδα με τους νεαρούς αστυνομικούς είχε παρκάρει μπροστά από την Swatch, οι σοκολάτες όμως στο «Αριστοκρατικόν» τραβούσαν τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο στην οδό Βουλής ήταν κλειστό, οι σοκολατένιες ευφάνταστες δημιουργίες θύμιζαν ανάλογες με spots στο Παρίσι και την Βιέννη. Σοκολατένιες μπάλες αλλά και εκπληκτικές chocolate γόβες.

Παπούτσια κομψά, πανύψηλα με τακούνια στιλέτο. Νόμιζες πραγματικά ότι μπορούσες να τα… φορέσεις! Περιμένω με ανυπομονησία τις χριστουγεννιάτικες, γλυκές, σοκολατένιες λιχουδιές. Εκεί γίνεται ο φοβερός πανικός, ιδιαίτερα με τα σοκολατάκια, τα οποία τοποθετούνται σε σειρές στα γνωστά κόκκινα κουτιά. Οι παλιότεροι θυμούνται το «Αριστοκρατικόν», ένα μικρό chic μαγαζί στην Βουκουρεστίου (πριν γίνει πεζόδρομος) και τα σοκολατάκια στα κρυστάλλινα ράφια πίσω από την βιτρίνα να θυμίζουν κοσμήματα…

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024