Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Τεράστιο λάθος» ο θάνατος του Κασόγκι, λέει το Ριάντ

«Τεράστιο λάθος» ο θάνατος του Κασόγκι, λέει το Ριάντ

Στον απόηχο της διεθνούς δυσπιστίας για τις διάφορες εκδοχές σχετικά με το τι συνέβη στις 2 Οκτωβρίου στο προξενείο, ο Σαουδάραβας υπουργός αρνήθηκε ότι γνωρίζει πού βρίσκεται η σορός του

«Tεράστιο και σοβαρό λάθος» χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Άντελ αλ Τζουμπέιρ, τον θάνατο του Τζαμάλ Κασόγκι εντός του προξενείου στην Κωνσταντινούπολη.

Στον απόηχο της διεθνούς δυσπιστίας για τις διάφορες εκδοχές σχετικά με το τι συνέβη στις 2 Οκτωβρίου στο προξενείο, ο Σαουδάραβας υπουργός υποσχέθηκε στην οικογένεια του δημοσιογράφου ότι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν, αλλά αρνήθηκε ότι γνωρίζει πού βρίσκεται η σορός του, καθώς και οποιαδήποτε σχέση του Ριάντ με την υπόθεση.

«Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Είναι μια φρικτή τραγωδία. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του. Νιώθουμε τον πόνο της» δήλωσε ο Αλ Τζουμπέιρ σε συνέντευξη που παραχώρησε από το Ριάντ στο αμερικανικό δίκτυο Fox News. «Δυστυχώς, έγινε ένα τεράστιο και σοβαρό λάθος και διαβεβαιώνω την οικογένειά του ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν γι’ αυτό».

Η σχέση μεταξύ της Ουάσινγκτον και του Ριάντ «θα ξεπεράσει» την υπόθεση αυτή, πρόσθεσε ο Αλ Τζουμπέιρ, τονίζοντας ότι ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν «δεν είχε ενημερωθεί» για την επιχείρηση, η οποία έγινε χωρίς την άδεια των αρχών.

Ο βασιλιάς Σαλμάν, πρόσθεσε ο Αλ Τζουμπέιρ, «είναι αποφασισμένος οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του δημοσιογράφου να λογοδοτήσουν».

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024