Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Ολυμπιακός δεν ήταν Ολυμπιακός, αλλά…»

«Ο Ολυμπιακός δεν ήταν Ολυμπιακός, αλλά…»

Κύκλοι του Ολυμπιακού σχολίασαν με καυστικό τρόπο όσα έκαναν ο διαιτητής Σέζος και οι βοηθοί του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ΟΦΗ και γνώρισε τη δεύτερη ήττα του (1-0) στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως ανέφερε και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που μπορεί και θέλουν όλοι στο μεγάλο λιμάνι. Οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν ότι η ομάδα τους απόψε δεν τα πήγε καλά απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά αυτό δεν αναιρεί τα εγκλήματα που έκαναν ο διαιτητής και οι βοηθοί του.

Κύκλοι του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Ο Ολυμπιακός σήμερα δεν ήταν Ολυμπιακός. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη συμμορία που διοικεί το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό που βλέπουμε από τους μεσαίους, τους πλάγιους και τις πλάγιες. Επίσης, πρέπει συγχαρητήρια σε όσους πήγαν το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω, εξαφανίζοντας τις μπάλες και πετώντας άλλες μέσα, όταν παιζόταν το παιχνίδι».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024