Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σφάζονται» στους ΑΝΕΛ: Αιχμηρή απάντηση Κουίκ σε Καμμένο

«Σφάζονται» στους ΑΝΕΛ: Αιχμηρή απάντηση Κουίκ σε Καμμένο

Έμμεση απάντηση στις αναφορές του Πάνου Καμμένου ότι «τους διορίσαμε χωρίς να είναι καν βουλευτές, μέχρι και σε υπουργικούς θώκους, και μας κάνουν κριτική» έδωσε από Αίγυπτο ο Τέρενς Κουίκ

Μετά τις αιχμηρές τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου στην εισήγησή του στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γίνεται πιο ξεκάθαρο το χάσμα και ο «εμφύλιος» που επικρατεί εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος δεν ονομάτισε συγκεκριμένα πρόσωπα, μίλησε για «Μακεδονοκλάστες» και τσάμπα μάγκες στην πλάτη των ΑΝΕΛ που διορίστηκαν χωρίς να είναι καν βουλευτές, ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, και τώρα κάνουν κριτική, «φωτογραφίζοντας» τον Τέρενς Κουίκ με τον οποίο εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στα «μαχαίρια» λόγω της στάσης του στο Μακεδονικό.

«Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» δήλωσε σε υψηλούς τόνους ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Η απάντηση από τον υφυπουργό Εξωτερικών, ωστόσο, δεν άργησε να έρθει, καταδεικνύοντας τους τριγμούς και το διχασμό που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος.

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών, Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τέρενς Κουίκ.

Διαβάστε επίσης:

Το τέλος της σχέσης Καμμένου – Κουίκ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024