Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της Αγγελικής Πεπόνη στην Πρέβεζα.

Οι αρχές μετά το ανθρώπινο κρανίο εντόπισαν και οστά. Γυναίκα που γνώριζε την όμορφη κοπέλα περιγράφει στο STAR τον εφιάλτη που ζούσε η Αγγελική στα χέρια του φίλου της.

«Ήρθε ο κύριος με το μηχανάκι, κατέβηκε η Αγγελική, της έδωσε ένα χαστούκι και της ζήτησε να ανέβει πάνω στη γριά, να πάρει λεφτά και να ξανακατέβει» είπε η γυναίκα.

Η μαρτυρία της γειτόνισσας της Αγγελικής είναι αποκαλυπτική. Είχε δει πολλές φορές τον 54χρονο να κακοποιεί την κοπέλα. «Αυτό έγινε πολλές φορές, κάμποσες μπορώ να πω. Την χτυπούσε, την έσπρωχνε. Το είδα από τη βεράντα μου! Θυμάμαι την μέρα που εξαφανίστηκε. Νομίζω γινόταν φασαρία, την κρατούσαν η μαμά και η αδελφή της και της έλεγαν: ‘παιδί μου μη φύγεις, θα σε σκοτώσει’».

Οι χειρότεροι φόβοι της μητέρας της Αγγελικής Πεπόνη φαίνεται να επαληθεύονται. Μετά το κρανίο που βρέθηκε σε τάφρο στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, οι αρχές βρήκαν και οστά.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα παραδοθούν στον καθηγητή ιατροδικαστικής, Θεόδωρο Βουγιουκλάκη για ανάλυση.

Οι αρχές ερευνούν πιθαμή προς πιθαμή την τάφρο. Ελπίζουν να εντοπίσουν και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστήριου.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι το κρανίο ανήκει στην Αγγελική. Ακόμα και η οδοντοστοιχία ταιριάζει στην άτυχη κοπέλα. Το τραύμα της στο αριστερό μέρος του κρανίου αποδείχθηκε ότι δεν είχε προέλθει από τροχαίο αλλά από πτώση και μάλιστα από μεγάλο ύψος 5,5 μήνες πριν εξαφανιστεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο