Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε τον θάνατο του Τζαμάλ Κασόγκι

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε τον θάνατο του Τζαμάλ Κασόγκι

Το πόρισμα της έρευνας του γενικού εισαγγελέα της Σαουδικής Αραβίας κάνει λόγο για θάνατο του Τζαμάλ Κασόγκι στη διάρκεια συμπλοκής στο Προξενείο

Η Σαουδική Αραβία παραδέχθηκε ότι ο δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι πέθανε στο Προξενείο της χώρας στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν τα προκαταρκτικά συμπεράσματα έρευνας για την τύχη του Κασόγκι, σύμφωνα με τα οποία, ξέσπασε διαμάχη ανάμεσα σε εκείνον και στους ανθρώπους που τον συνάντησαν στο Προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη. Η συμπλοκή οδήγησε στον θάνατό του, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε επίσης στην κρατική τηλεόραση ότι ενώ η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη, 18 υπήκοοι Σαουδικής Αραβίας έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής.

Τουρκία : Δεν δώσαμε ηχογράφηση

Η Τουρκία δεν έχει μοιραστεί οποιεσδήποτε ηχογραφήσεις με οποιονδήποτε, δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έπειτα από πληροφορίες ότι η Άγκυρα έδωσε μια ηχογράφηση της δολοφονίας ενός αντιφρονούντα Σαουδάραβα δημοσιογράφου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Δεν τίθεται θέμα για την Τουρκία να παράσχει οποιαδήποτε ηχητική καταγραφή στον Πομπέο ή σε οποιονδήποτε άλλον Αμερικανό αξιωματούχο», δήλωσε σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο ο Τσαβούσογλου δύο ημέρες μετά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στην Άγκυρα.

Ο υπουργός Εξωτερικών είπε επίσης στους δημοσιογράφους πως η Τουρκία έχει στοιχεία και πληροφορίες από την έρευνά της για την εξαφάνιση του Τζαμάλ Κασόγκι στις 2 Οκτωβρίου.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024