Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο «ρελαντί» η ΑΕΚ

Στο «ρελαντί» η ΑΕΚ

Η Ένωση επικράτησε στην Ριζούπολη του Απόλλωνα με 2-0 χωρίς να φορτσάρει. Μάνταλος και Λιβάγια πέτυχαν τα γκολ των κιτρινόμαυρων

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε προβλήματα στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση της νίκης με 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν ο Μάνταλος (37′) και ο Λιβάγια (85′). Οι κιτρινόμαυροι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να φορτάρουν ιδιαίτερα ενώ από την άλλη πλευρά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε κύριο μέλημα να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.  Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως το πλάνο των γηπεδούχων δούλεψε για 35 λεπτά, καθώς η Ένωση δεν έβρισκε διαδρόμους για ν’ απειλήσει τον Χουάντερσον.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πάντως να βρουν δίχτυα, μετά από καλή συνεργασία του Μπακασέτα με τον Μάνταλο. Ο πρώτος έκανε καλή πάσα στον αρχηγό της Ένωσης και ο Μάνταλος πλάσε εύστοχα τον Χουάντερσον, ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΚ στο 37′. Ο Απόλλωνας είχε καταφέρει μέχρι εκείνο το σημείο να μπλοκάρει τους κιτρινόμαυρους αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν.

«Κλείδωσε» το ματς στο 85′

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΚ να έχει μια καλή ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της, αλλά ο Χουάντερσον έκανε καλή απόκρουστη στην δεξιά του γωνία, στην κεφαλιά του Λιβάγια. Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να κερδίσουν μέτρα για ν’ απειλήσουν την ΑΕΚ και είχαν μια καλή στιγμή με τον Μπεντινέλι στο 70′, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Λιβάγια, πέντε λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Κροάτης εκμεταλλεύτηκε την καλή σέντρα του Κλωναρίδη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα, βάζοντας έτσι τέλος στο ματς, καθώς τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Γρατσάνη.

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Ματζουράκης, 4-5-1): Χουάντερσον, Στάθης, Βαφέας, Κύργιας, Οριουέλα, Μπεντινέλι, Ντούρσο (78’ Γκονζάλες), Κονέ, Γκίνο, Τριάδης, Ακόστα (76’ Σικαμπάλα).

ΑΕΚ (Μ. Ουζουνίδης, 4-4-2): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μπακασέτας (75’ Μπογέ), Μοράν (46’ Αλεφ), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάγια, Πόνσε (61’ Κλωναρίδης).

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024