Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάζουρεκ «καθάρισε» για τον Παναιτωλικό

Ο Μάζουρεκ «καθάρισε» για τον Παναιτωλικό

Η ομάδα του Αγρινίου πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ, χάρησε δύο γκολ του Μάζουρεκ (43', 95')

Ο Παναιτωλικός πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ, καθώς επικράτησε στους Ζωσιμάδες με 2-0 χάρη σε γκολ του Μάζουρεκ στο 43′ και στο 95΄.  Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε έτσι τους έντεκα βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ έμεινε στους έξι πόντους.

Ο Παναιτωλικός έκανε καλό ξεκίνημα στο ματς και ήταν η ομάδα που είχε την πρώτη καλή φάση στο ματς. Ο λόγος για την προσπάθεια του Μοράρ στο εντέκατο λεπτό, με τον γκολκίπερ όμως του ΠΑΣ, Βελλίδη να δείχνει σε ετοιμότητα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στην κατοχή τους ενώ από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός προσπαθούσε ν’ απειλήσει με κόντρες και το κατάφερε.

Γκολάρα Μάζουρεκ

Σε  μια εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 43’, ο Ρότσα έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστερά. Έκανε την τέλεια σέντρα και ο Μάζουρεκ έστειλε με ωραία κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου.

Πέτυχε και δεύτερο

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα του πρώτου μέρους όταν τον πίεσε ο ΠΑΣ δείχνοντας αν μη τι άλλο συγκέντρωση στην αμυντική του λειτουργία. Παράλληλα όμως οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και τις φάσεις για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και τα κατάφεραν στο 95′, με τον Μάζουρεκ να κάνει το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Λίλα, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (46’ Αποστολόπουλος), Κρίζμαν, Γιάκος, Ξύδας (68’ Αθανασιάδης), Κακουμπά, Κούζικ (60’ Βιντάλ).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Μοράρ, Ντίας, Ρότσα, Μαλής, Άργκους (73’ Χαντάκιας), Λουσέρο, Μπαρμπόσα (68’ Μανά).

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024