Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αβραάμ: «Χαρούμενος για την απόφαση, όλοι ξέρουν ότι είμαι τίμιος»

Αβραάμ: «Χαρούμενος για την απόφαση, όλοι ξέρουν ότι είμαι τίμιος»

Ο πρώην σέντερ μπακ του Ολυμπιακού σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για την παραγραφή του αδικήματος της «συμμετοχής σε παράνομο στοιχηματισμό».

Με ανακούφιση υποδέχθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος την απόφαση του δικαστηρίου για την παραγραφή του αδικήματος της «συμμετοχής σε παράνομο στοιχηματισμό», η οποία του απαγγελθεί μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει το 2011 για τα στημένα παιχνίδια. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος από τον Φεβρουάριο του 2017 αγωνίζεται στην Αυστραλία με τα χρώματα της Μπρισμπέιν Ρόαρ, μιλώντας σε Μέοο της Ωκεανίας, δήλωσε χαρούμενος και δικαιωμένος για την απόφαση του δικαστηρίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ολοι όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι είμαι τίμιος. Ποτέ δεν θα έκανα ένα τέτοιο μεγάλο λάθος. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι δεν έκανα κάτι κακό», είπε αρχικά ο 33χρονος σέντερ μπακ και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σε μένα, όπως ο προπονητής μου, Τζον Αλοίζι, αλλά και όλη η οικογένεια της Μπρισμπέιν Ρόαρ».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, ανέφερε: «Πάντα πίστευα ό,τι μου έλεγε και μου είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε κάτι κακό. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θα παλεύω πάντα για τους παίκτες μου. Στάθηκα δίπλα στον Αβραάμ και τον πίστεψα από την πρώτη στιγμή. Ηξερα ότι δεν μου έλεγε ψέματα».

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδα του Μπρισμπέιν και ο Τζον Αλοίζι ποντάρει πολλά πάνω στον πρώην άσο του Ολυμπιακού. Την περσινή σεζόν ο έμπειρος αμυντικός πραγματοποίησε συνολικά 16 συμμετοχές και σκόραρε 4 γκολ, όμως, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024