Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σενάρια συνωμοσίας από Καμμένο μετά την ψηφοφορία στα Σκόπια

Σενάρια συνωμοσίας από Καμμένο μετά την ψηφοφορία στα Σκόπια

Σε δύσκολη θέση ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, αφού ο Ζόραν Ζάεφ βρήκε τους 80 βουλευτές για να προχωρήσει τη συνταγματική αναθεώρηση και να εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, αφού ο Ζόραν Ζάεφ βρήκε τους 80 βουλευτές για να προχωρήσει τη συνταγματική αναθεώρηση και να εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στα χέρια του προέδρου των ΑΝΕΛ βρίσκεται πλέον η «καυτή πατάτα» για το αν θα κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του, ότι θα ρίξει την κυβέρνηση προκειμένου να μην εφαρμοστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Η δυσχερής θέση στην οποία έχει περιέλθει ο συγκυβερνήτης φανερώνεται από την ανάρτησή του στο twitter, με την οποία κατά την προσφιλή του μέθοδο υιοθετεί κάθε πιθανό ή απίθανο σενάριο συνωμοσίας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις στοχεύσεις του.

Αυτή τη φορά, ο Πάνος Καμμένος υποστηρίζει το σενάριο χρηματισμού και εκβιασμών βουλευτών της αντιπολίτευσης στην ΠΓΔΜ. Πρόκειται για μια καταγγελία που έκανε το VMRO, το οποίο δεν κατάφερε να «κρατήσει στο μαντρί» όλους τους βουλευτές του παρά τις μέχρι σήμερα δηλώσεις, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας Ζόραν Ζάεφ να καταφέρει να συγκεντρώσει τις 80 ψήφους -εκ των οποίων οι 8 είναι από βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ διέψευσε τις καταγγελίες και δήλωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η επίσημη διάψευση του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας όμως δεν είναι αρκετή για τον Πάνο Καμμένο που υιοθετεί τα σενάρια για δωροδοκίες και εκβιασμούς βουλευτών του εθνικιστικού VMRO.

Η ανάρτηση του υπουργού Αμυνας είναι στα όρια διπλωματικού επεισοδίου με τη γειτονική χώρα, όπως προκύπτει από την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου της ΠΓΔΜ στο tweet του Πάνου Καμμένου:

«Αγαπητέ κ. Καμμένε, πρέπει να γνωρίζετε ότι διακινείτε fake news, τα οποία έχουν ήδη διαψευσθεί από την κυβέρνησή μας. Στο πνεύμα της δημοκρατίας και των καλών διπλωματικών σχέσεων, ας εργασθούμε για την φιλία μεταξύ των δύο χωρών μας» αναφέρει το απαντητικό tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου της ΠΓΔΜ.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024