ΝΔ : Είναι που δεν υπάρχει διγλωσσία στην κυβέρνηση…
Σκωπτικό σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ για τις συνταγματικές αλλαγές που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών
Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση τη στάση της κυβέρνησης μετά την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ για τις συνταγματικές αλλαγές που προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών.
Με αφορμή και το αυστηρό μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι δεν θα δεχθεί κρούσματα διγλωσσίας στην κυβέρνηση, η ΝΔ εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο παραθέτει τα tweet του πρωθυπουργού και του συγκυβερνήτη Πάνου Καμμένου μετά την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη αντιδιαστολή μεταξύ τους, και τα συνοδεύει με το σχόλιο: «Είναι που δεν υπάρχει διγλωσσία στην Κυβέρνηση».
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπαρτσελόνα
- Δημοσκόπηση: Δύο στους τρεις πιστεύουν πως έγινε προσπάθεια συγκάλυψης στα Τέμπη
- Γαλατάσαραϊ-Λίβερπουλ 1-0: «Κόκκινη» υπόκλιση στο Αλί Σάμι Γεν
- Φόβος και ανασφάλεια για τις γυναίκες στους δρόμους της Αθήνας
- Φωταγωγήθηκε η Βουλή για την Παγκόσμια Ημέρα Γλαυκώματος
- LIVE: Παρί – Ολυμπιακός
