
Υποβιβάστηκε μόνο ο Ηρακλής τελικά…
Στην περίπτωση της ΑΕΚ ο δικαστής είχε σταθεί στην έκθεση της Αστυνομίας, όπως ακριβώς προβλέπεται. Η ΑΕΚ, θυμίζω, με διαρροές τού είχε επιτεθεί χαρακτηρίζοντας την απόφαση «έκτρωμα»
Εκδικάστηκε χθες η έφεση της ΑΕΚ, που ζητά να καταπέσει η ποινή που της επιβλήθηκε πρωτόδικα από τον αθλητικό δικαστή Χριστόφορο Μάρκου. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η Επιτροπή Εφέσων: αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Μάρκου είναι ένας από τους πιο σοβαρούς δικαστές που έχουν εμφανιστεί τελευταία στις Πειθαρχικές Επιτροπές.
Ενδεικτικό της σοβαρότητάς του είναι ότι πριν αρχίσει το πρωτάθλημα μελέτησε όλες τις διατάξεις του ΚΑΠ και έστειλε στην ΕΠΟ επιστολή με την οποία ζητούσε η Εκτελεστική της Επιτροπή, που έχει το δικαίωμα, να τις αποσαφηνίσει.
- Δίκη για τα Τέμπη: «Δεν χρειαζόταν οι τοποθετήσεις της εισαγγελέως για τη Hellenic Train», είπε ο Ψαρόπουλος
- Κατάταξη του Δήμου Σουφλίου στους ορεινούς Δήμους
- Π. Μαρινάκης για γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ: Κάποιοι ήθελαν να τους σκοτώσουν για τις ιδέες τους
- O Μπερνάρντο Σίλβα αποθέωσε τον Μόντριτς: «Είναι το ποδοσφαιρικό μου είδωλο»
- ΕΛΑΣ για Πετράλωνα και Ωραιόκαστρο: Η ανθεκτικότητα μιας χώρας δεν οικοδομείται μόνο με την αποτελεσματική επιχειρησιακή απόκριση
- Η Ουκρανία ζητά 6,6 δισ. ευρώ από το ταμείο «ειρήνης» της ΕΕ για στρατιωτική βοήθεια









