Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Η αποστολή για Πανιώνιο και τα πλάνα του Δώνη

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για Πανιώνιο και τα πλάνα του Δώνη

Ο Δώνης συμπεριέλαβε τον αρχηγό Κουρμπέλη στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (20/10, 16:00) - Έμειναν εκτός Κάτσε και Γιόχανσον

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε κανονικά τις τρεις τελευταίες μέρες κι όπως ήταν λογικό ο Γιώργος Δώνης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο (20/10, 16:00, ΟΑΚΑ).
Μάλιστα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα μαζί με τον Χρήστο Δώνη, εκτός κι αν ο προπονητής του Παναθηναϊκού κάνει την απόλυτη έκπληξη και παίξει με 4-3-3, οπότε στα χαφ θα αγωνιστεί κι ένας εκ των Τζανδάρη, Χατζηθεοδωρίδη.

Το πιο πιθανό, πάντως, είναι ο Δώνης είτε να επιλέξει είτε το 3-4-2-1 είτε το 4-4-2. Στην πρώτη περίπτωση την ενδεκάδα αναμένεται να αποτελούν οι Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (Οικονόμου), Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα. Στη δεύτερη περίπτωση θα παίξει ο Κολοβέτσιος με τον Μαυρομμάτη κι έναν εκ των Μαυρομμάτη, Οικονόμου (επειδή είναι αριστεροπόδαροι, ο Πούγγουρας είναι αουτσάιντερ) και δίπλα στον Ιταλό φορ θα πάει ο Καμπετσής με τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη.

Υπάρχει φυσικά πάντα το σενάριο και για το 4-2-3-1. Τότε, ο Καμπετσής και ο Χατζηθεοδωρίδης διεκδικούν μία θέση. Αν παίξει ο Καμπετσής θα είναι σε ρόλο δεκαριού, αν προτιμηθεί ο δεύτερος, τότε θα πάει ο Μπουζούκης πίσω από τον Μακέντα.

Εκτός αποστολής

Στη 18άδα ο Δώνης δεν πήρε τον Έργκους Κάτσε και τον Ματίας Γιόχανσον. Αποθεραπεύτηκαν και οι δύο, αλλά επειδή είχαν αρκετό διάστημα εκτός προπονήσεων, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν τους πήρε και θέλει να τους έχει πανέτοιμους για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός (πέρα από Μουνιέ, Στάικο που έκαναν ατομικό και θεραπεία), είναι και ο Νίκος Βέργος, ο οποίος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους επιθετικούς έχει χάσει έδαφος, αλλά και οι Παντελάκης, Θεοχάρης, Άλτμαν.

Αναλυτικά, τη 18άδα για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Καμπετσής, Μακέντα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Panathinaikos #paofc2018_19 #paopas #SuperLeague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024