ΝΔ : Κόλαφος για την κυβέρνηση το πόρισμα για το Μάτι
«Κόλαφο για την κυβέρνηση» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία το περιεχόμενο του πορίσματος για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που συνέταξε ανεξάρτητος πραγματογνώμονας
«Κόλαφο για την κυβέρνηση» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία το περιεχόμενο του πορίσματος για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που συνέταξε ανεξάρτητος πραγματογνώμονας.
Ειδικότερα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Ρωμανός, υποστηρίζει ότι το εν λόγω πόρισμα «είναι κόλαφος για την κυβέρνηση. Διότι επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς που ανέδειξε η επιτροπή Συνολάκη, την οποία τόσο διέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας παράλληλα να αναστείλει τη δικαστική έρευνα».
Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, «η αλήθεια, όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα, είναι μία: Αν είχε δοθεί εγκαίρως εντολή εκκένωσης, θα είχαν σωθεί δεκάδες ανθρώπινες ζωές. Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι ευθύνες να προσωποποιηθούν».
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός


