ΚΙΝΑΛ : Τα υπόγεια του Μαξίμου επιδιώκουν τη φίμωση του Τύπου
Πρωτοφανές για την ιστορία των Υπουργικών Συμβουλίων χαρακτηρίζει το ΚΙΝΑΛ το γεγονός υπουργοί να «ανταλλάσσουν κατηγορίες για μεταφορά ιδιωτικού και δημοσίου χρήματος», «μπροστά σε έναν αδρανή και αμήχανο πρωθυπουργό σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ
Σε σχόλιο για τις πολιτικές εξελίξεις που οδήγησαν στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση προχώρησε το Κίνημα Αλλαγής.
Πρωτοφανές για την ιστορία των Υπουργικών Συμβουλίων χαρακτηρίζει το ΚΙΝΑΛ το γεγονός υπουργοί να «ανταλλάσσουν κατηγορίες για μεταφορά ιδιωτικού και δημοσίου χρήματος», «μπροστά σε έναν αδρανή και αμήχανο πρωθυπουργό σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.
Παράλληλα, το ΚΙΝΑΛ ζητά η εισαγγελική έρευνα να στραφεί στην ουσία των καταγγελιών αυτών και τονίζοντας πως «η ελευθερία του Τύπου αποτελεί αδιαπραγμάτευτο συνταγματικό και δημοκρατικό κεκτημένο» και κατηγορεί «τα υπόγεια του Μαξίμου» ότι επιδιώκουν τη φίμωση του Τύπου και την διαστρέβλωση των ειδήσεων.
- Παρεμβάσεις για την παιδεία στην Αττική με χρηματοδότηση 7,83 εκατ. Ευρώ
- Στα δικαστήρια η απόφαση Τραμπ για διακοπή αιολικού έργου
- Φάμελλος: Ο προϋπολογισμός υλοποιεί μνημονιακή λιτότητα – Δίνει προτεραιότητα στους ισχυρούς φίλους του Μητσοτάκη
- H κινεζική BYD εκθρόνισε την Tesla ως η κορυφαία εταιρεία ηλεκτροκίνησης
- Κολεγιόπαιδα που τσακώνονται σε εφηβική σειρά – Το 2025 ήταν η χρονιά των beef μεταξύ Τραμπ και ποπ σταρ
- Τα Εμιράτα δίνουν διαβατήριο σε παίκτες του πάντελ!
