Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ : Τα υπόγεια του Μαξίμου επιδιώκουν τη φίμωση του Τύπου

ΚΙΝΑΛ : Τα υπόγεια του Μαξίμου επιδιώκουν τη φίμωση του Τύπου

Πρωτοφανές για την ιστορία των Υπουργικών Συμβουλίων χαρακτηρίζει το ΚΙΝΑΛ το γεγονός υπουργοί να «ανταλλάσσουν κατηγορίες για μεταφορά ιδιωτικού και δημοσίου χρήματος», «μπροστά σε έναν αδρανή και αμήχανο πρωθυπουργό σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ

Σε σχόλιο για τις πολιτικές εξελίξεις που οδήγησαν στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από την κυβέρνηση προχώρησε το Κίνημα Αλλαγής.

Πρωτοφανές για την ιστορία των Υπουργικών Συμβουλίων χαρακτηρίζει το ΚΙΝΑΛ το γεγονός υπουργοί να «ανταλλάσσουν κατηγορίες για μεταφορά ιδιωτικού και δημοσίου χρήματος», «μπροστά σε έναν αδρανή και αμήχανο πρωθυπουργό σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

Παράλληλα, το ΚΙΝΑΛ ζητά η εισαγγελική έρευνα να στραφεί στην ουσία των καταγγελιών αυτών και τονίζοντας πως «η ελευθερία του Τύπου αποτελεί αδιαπραγμάτευτο συνταγματικό και δημοκρατικό κεκτημένο» και κατηγορεί «τα υπόγεια του Μαξίμου» ότι επιδιώκουν τη φίμωση του Τύπου και την διαστρέβλωση των ειδήσεων.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024