Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χαρακτήρα νικητή ο ΠΑΟΚ, ανταγωνιστικός ο Άρης»

«Χαρακτήρα νικητή ο ΠΑΟΚ, ανταγωνιστικός ο Άρης»

Δεν υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ (21/10, 19:00) σύμφωνα με τον Νίκο Ουσταμπασίδη

Ως συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη θήτευσε στον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια ο Νίκος Ουσταμπασίδης που κλήθηκε να σχολιάσει στο «Metropolis 95.5» το επικείμενο clasico της Θεσσαλονίκης (21/10, 19:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τα προγνωστικά του: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένω και εγώ όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος καθώς είναι από τους αγώνες που έχουν λείψει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέποντας την πορεία των ομάδων του Άρη φέτος και του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια το περιμένω με θετική διάθεση. Νομίζω πως δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ ομολογουμένως αξίζει να βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται. Για τον Άρη που βρέθηκε μετά από χρόνια στην Σούπερ Λιγκ, εντυπωσιάστηκα και ο ίδιος με το ωραίο ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει. Έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός και μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κατηγορίας και στην ιστορία του Άρη».

-Για τα στοιχεία της κάθε ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και τι πρέπει να έχουν για να φτάσουν στη νίκη: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε στάδιο που έχει χτίσει χαρακτήρα νικητή, έχει το στοιχείο ότι ξέρει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα όσον αφορά τα πρόσωπα και μπορεί χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης να κερδίζει τα ματς. Ο Αρης διαθέτει ενθουσιασμό και ενέργεια μαζί με ένα κόσμο και μια ομάδα που θα του δώσει μια εξτρά ώθηση και σίγουρα αυτό που είπα από την αρχή μου αρέσει το γεγονός ότι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο».

-Για το αν η μέτρια κατά διαστήματα απόδοση του Άρη οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα είναι καινούργια: «Χρειάζονται τον χρόνο τους οι παίκτες ακόμα και αν είναι καλοί ποδοσφαιριστές για να δέσουν μεταξύ τους. Ακριβώς το αντίθετο ισχύει στον ΠΑΟΚ αφού υπάρχει ήδη ένας κορμός 90-95% που έχει ομοιογένεια. Ο Άρης από την άλλη έχει αδυναμίες στο χτίσιμο τα οποία θα δουν στην πορεία οι άνθρωποι που είναι γύρω στην ομάδα και θα τα βελτιώσουν».

-Για το γεγονός ότι το ντέρμπι ζωντανεύει τη Θεσσαλονίκη: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλη ανάγκη από αυτά τα ντέρμπι. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη και την παρουσία του Ηρακλή αφού είναι ομάδες με κόσμο και ιστορία που μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους. Κανείς δε μπορεί να τους υποτιμήσει και οι μεταξύ τους αγώνες είναι αμφίβολοι».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024