Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG A35 Sedan: Τετράθυρες επιδόσεις από τη βάση

Mercedes-AMG A35 Sedan: Τετράθυρες επιδόσεις από τη βάση

H γερμανική φίρμα εξελίσσει, την τετράθυρη έκδοση επιδόσεων της A-Class η οποία και θα αποτελεί μαζί με την hatchback AMG Α 35 το σημείο εισόδου στον κόσμο του Affalterbach.

Μετά την πρεμιέρα της AMG A 35 Hatchback στην πρόσφατη έκθεση του Παρισιού, η γερμανική φίρμα επικεντρώνεται στην εξέλιξη της αντίστοιχης τετράθυρης έκδοσης της A-Class η οποία θα προσφέρει μια ακόμα επιλογή ως σημείο εισόδου στον κόσμο του Affalterbach.

Όπως και το πεντάθυρο alter ego της, η AMG A 35 Sedan, θα εξοπλίζεται με δίλιτρο turbο κινητήρα με απόδοση 306 ίππων και 400 Nm ροπής σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και με σύστημα τετρακίνησης 4MATIC, προσαρμοσμένου από τους μηχανικούς της AMG στις ανάγκες της έκδοσης.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, υπενθυμίζεται ότι ο παραπάνω κινητήρας, εξασφαλίζει στην A-Class, τη δυνατότητα να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 250 χλμ./ώρα μεγέθη που δεν αναμένεται να αλλάξουν στην περίπτωση της τετράθυρης έκδοσης.

Τις προδιαγραφές της τελευταίας αναμένεται να συμπληρώσουν επίσης ένα ικανότερο σύστημα πέδησης με μεγαλύτερα δισκόφρενα και δαγκάνες καθώς και μια διαφορετικής γεωμετρίας σπορ ανάρτηση.

Επιπλέον, όπως και στην περίπτωση της A35 AMG Hatchback, οι μηχανικοί του Affalterbach αναμένεται να πραγματοποιήσουν βελτιώσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της στρεπτικής ακαμψίας του πλαισίου της A-Class Sedan, ενώ αναλόγως θα «φερθούν» στο κιβώτιο και στο σύστημα διεύθυνσης, τα οποία θα προσφέρουν υψηλότερη απόκριση, στα μέτρα της σπορ οδηγικής εμπειρίας των προτάσεων του Affalterbach.

Φυσικά, από την εξίσωση δεν θα λείψουν οι παντός είδους βελτιώσεις σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση στα πρότυπα της A 35 AMG Hatchback οι οποίες θα φροντίσουν να καθιστούν αναγνωρίσιμη την τετράθυρη σπορ έκδοση, με την πρώτη ματιά.

Σε ό,τι αφορά το χρόνο άφιξης, αν και η γερμανική φίρμα, δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την επίσημη πρεμιέρα της, αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο με τη διάθεσή της να ξεκινά αμέσως μετά.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024