Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρύλος - εξπρές και στην Ισπανία

Θρύλος – εξπρές και στην Ισπανία

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τεράστια νίκη στην Βιτόρια επί της Μπασκόνια με 85-80 έχοντας για κορυφαίους Σπανούλη, Μιλουτίνοφ και Τουπάν. Δύο στα δύο στην Ευρωλίγκα για τους πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός τρελαίνει κόσμο στο ξείνημα της Ευρωλίγκας καθώς οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Μπασκόνια με 85-80. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φύγουν θριαμβευτές από την έδρα της ισπανικής ομάδας, έκαναν το δύο στα δύο στην κορυφαία διοργάνωση και θα υποδεχθούν την Παρασκευή την Αρμάνι στον Πειραιά για το 3/3.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολύ μεγάλη εμφάνιση (ειδικά μέχρι το 30′) και με ηγέτες τους Σπανούλη, Μιλουτίνοφ και Τουπάν, κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ολυμπιακός έχει νικήσει εκτός έδρας την Χίμκι και την Μπασκόνια, δύο έδρες από τις οποίες δεν θα περάσουν πολλές ομάδες.

Ο Βασίλης Σπανούλης αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι έχει τόσο μεγάλη διάθεση που μοιάζει με 20χρονο παιδί στο παρκέ, που μόλις ξεκινάει την καριέρα του. Ήταν και πάλι εντυπωσιακός στην δημιουργία με οκτώ ασίστ και «τάισε» ασταμάτητα τον Μιλουτίνοφ.

Η βραδιά του Σέρβου

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, καθώς πέτυχε 23 πόντους (9/13 δίποντα και 5/6 βολές) ενώ είχε και έντεκα ριμπάουντ. Ο Μιλουτίνοφ κυριάρχησε κάτω από το καλάθι της Μπασκόνια κι έκανε «πάρτι» με τους ψηλούς της ισπανικής ομάδας. Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Σπανούλης φρόντισε με τις πάσες του να δώσει και κάποια… έτοιμα καλάθια στον Σέρβο σέντερ.

Πολύτιμοι Τουπάν και Γκος

Όπως προαναφέραμε ο Ολυμπιακός έπαιε εντυπωσιακό μπάσκετ μέχρι το 30′ και είχε επίσης σε καλή βραδιά τον Τουπάν και τον Γκος. Σημείωσαν από 11 πόντους κι έδωσαν πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα τους με μεγάλα σουτ από την περιφέρεια. Ο Ολυμπιακός έφτασε να προηγηθεί στο σκορ και με 18 πόντους διαφορά, αλλά η Μπασκόνια μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Οι Ισπανοί μείωσαν με Γκρέιντζερ και Σενγκέλια αλλά τελικά ο Ολυμπιακός είχε την ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά να βγάλει καλές επιθέσεις με τον Μιλουτίνοφ και τον Βεζένκοφ και πήραν την πολύ μεγάλη νίκη.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024