Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ: Παιχνίδια καμαρίλας από Τσίπρα και Καμμένο

ΚΙΝΑΛ: Παιχνίδια καμαρίλας από Τσίπρα και Καμμένο

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή την ενδοκυβερνητική «κόντρα» με τον Πάνο Καμμένο

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή την ενδοκυβερνητική «κόντρα» με τον Πάνο Καμμένο.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News247», ο κ. Χρηστίδης ανέφερε πως «η αδυναμία του κ. Τσίπρα τον οδηγεί σε παιχνίδια καμαρίλας με τον κ. Καμμένο και κάνει κακό στη χώρα. Μιλάμε για μία εικόνα που είναι προσβλητική για την εθνική αξιοπρέπεια κι αξιοπιστία κι από την οποία πολύ γρήγορα πρέπει να βγούμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «εάν ο κ. Τσίπρας παίζει ένα παιχνίδι καθυστερήσεων, αυτό είναι κάτι που στοιχίζει στη χώρα και το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Την ώρα που η Eurostat βγάζει συγκεκριμένα αποτελέσματα που λένε ότι ένας στους τρεις Έλληνες είναι φτωχός και κοινωνικά αποκλεισμένος, εμείς εδώ ασχολούμαστε με τις σικέ διαφωνίες του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο».

Όπως σημείωσε, «είναι σε συνεννόηση οι διαφωνίες τους και προσπαθούν να τις λύσουν παρατείνοντας το χρόνο της κυβέρνησής τους. Δεν είναι μία κρίση η οποία είναι ουσιώδης, διότι όταν η κρίση είναι πράγματι ουσιώδης, κάποιος φεύγει από την συγκυβέρνηση. Είναι πολύ απλό. Δεν φεύγει κανείς κι ίσα – ίσα αυτοί που φεύγουν είναι κάποιοι από τους ΑΝΕΛ που πηγαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, μετά, προφανώς, από την προσέγγιση που τους έχει κάνει το κόμμα στο οποίο ηγείται ο κ. Τσίπρας».

Παράλληλα, ανέφερε πως αυτή είναι μία «σικέ» διαφωνία. «Επιβεβαιώνεται αυτό που είπαμε για πρώτη φορά πριν από 15 μέρες, μετά το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, όταν έβγαινε όλη η ηγεσία των ΑΝΕΛ κι έλεγε ότι το δημοψήφισμα είναι άκυρο, ότι δεν υπάρχει η Συμφωνία κι ότι δε δικαιούται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοτζιά να προχωρήσουν και να κάνουν κάτι. Και την ίδια ώρα ο κ. Κοτζιάς έβγαζε ανακοίνωση κι έλεγε ότι παρατηρούν την εξέλιξη στην ΠΓΔΜ κι ότι προχωράει η Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή είναι μία κεφαλαιώδης διαφωνία, είναι η αιτία για την οποία πήγε ο κ. Καμμένος στις ΗΠΑ κι έβαλε διαφορετικές θέσεις στον αντίστοιχο υπουργό των ΗΠΑ».

«Το πρόβλημα είναι ότι αυτό γίνεται πρόβλημα της χώρας. Ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι θα διαχειριστεί τον κ. Καμμένο, όπως παλιότερα τους κκ. Αλαβάνο, Λαφαζάνη, Βαρουφάκη και κάποια στιγμή θα τον πετάξει στο καλάθι των αχρήστων» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024