Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, εξαπολύει η ΠΟΕΔΗΝ, στηλιτεύοντας την επίμονη ενασχόλησή του με τη Δικαιοσύνη σε αντίθεση με τη στάση που κρατά στα μείζονα θέματα του χώρου της Υγείας.

Μια μέρα μετά την ανάδειξη από την ΠΟΕΔΗΝ των άθλιων συνθηκών νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας -φυματικοί ασθενείς στον ίδιο όροφο με νεογνά και άλλους ασθενείς- η Πανελλήνια Ομοσπονδία, με αφορμή ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού, σημειώνει πως «ο δικαστής… Πολάκης, χωρίς προανάκριση, μάς καταδικάζει για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω Facebook».

«Φυματικοί νοσηλεύονται σε κοινούς θαλάμους Νοσηλείας στο επταόροφο κτίριο που συστεγάζονται και άλλες κλινικές, οι οποίοι περιφέρονται ελεύθερα. Σήμερα στον 604 θάλαμο της εν λόγω πνευμονολογικής κλινικής 20 κλινών, νοσηλεύεται ένα φυματικό περιστατικό και προχθές από τον 606 θάλαμο πήραν εξιτήριο δύο περιστατικά με φυματίωση» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, προσθέτοντας μάλιστα πως το Σωματείο Εργαζομένων είχε θέσει το ζήτημα και στον υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πάτρα με τον υπουργό να αποδέχεται την επικινδυνότητα της νοσηλείας ενώπιον του Διοικητή της ΥΠΕ.

«Στον ελεύθερο χρόνο ο κ. Πολάκης, πηγαίνοντας φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους, ας ασχοληθεί με τα μείζονα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας που δημιουργούν οι καταστροφικές Πολιτικές που ασκεί. Τι να την κάνουμε τη Δικαιοσύνη αφού υπάρχει Πολάκης στον τόπο» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, με την Ομοσπονδία να καλεί τον αναπληρωτή υπουργό «να επισκεφθεί Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Δημόσιων Νοσοκομείων την ημέρα της Εφημερίας και να ακούσει εκεί τα συγχαρητήρια για την πολιτική που ασκεί…».

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο