Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κύμα» διεκδικήσεων: Οι ένστολοι ζητούν 13ο μισθό

«Κύμα» διεκδικήσεων: Οι ένστολοι ζητούν 13ο μισθό

Οι ένστολοι οι οποίοι περιμένουν τη επιστροφή των αναδρομικών τους ετοιμάζονται να ασκήσουν αγωγές διεκδικώντας δικαστικά ο καθένας και αναδρομικά επιδόματα εορτών και αδείας ύψους 2.500 ευρώ

Πληθαίνουν τα αιτήματα για επιστροφή του 13ου και του 14ου μισθού στους δημοσίους υπαλλήλους καθώς στο χορό των διεκδικήσεων μπαίνουν και οι ένστολοι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νέων», οι ένστολοι οι οποίοι περιμένουν τη επιστροφή των αναδρομικών τους  ετοιμάζονται να ασκήσουν αγωγές διεκδικώντας δικαστικά ο καθένας και αναδρομικά επιδόματα εορτών και αδείας ύψους 2.500 ευρώ.

Το κύμα αγωγών μεγαλώνει και ήδη στην κυβέρνηση φοβούνται για μια νέα δημοσιονομική βόμβα που θα σκάσει στην περίπτωση που υπάρξουν τελεσίδικες θετικές αποφάσεις.
Είναι ενδεικτικό ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών έχει ήδη ενημερώσει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διαδικασία καθώς και για τα σχετικά έγγραφα που θα πρέπει να καταθέσουν έως τις 30 Νοεμβρίου.
Μιλώντας στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, συνταγματάρχης  Ανέστης Τσουκαράκης, τόνισε ότι με την κατάθεση αγωγής οι ένστολοι μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο Χριστουγέννων για το 2016, καθώς και δώρα και επίδομα αδείας για τα έτη 2017 και 2018, που συνολικά φθάνουν τις 2.500 ευρώ για τον καθένα.
Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση των «Νέων»

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024