
Βολές εκ των έσω: «Αποτυχημένη επιλογή το επιτελείο της Εθνικής»
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Βακάλης χαρακτήρισε αποτυχημένη επιλογή το επιτελείο της Εθνικής
Βολές εκ των έσω στην ΕΠΟ… Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Νίκος Βακάλης (και επικεφαλής της ΕΠΣ Σάμου) διαχώρισε τη θέση του από όσους στήριζαν τον Μίχαελ Σκίμπε και μάλιστα χαρακτήρισε «αποτυχημένη επιλογή το επιτελείο της Εθνικής».
Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook, μετά την ήττα από τη Φινλανδία στο Τάμπερε:
«Δεν θα έλεγα ότι νιώθω ικανοποίηση επειδή δικαιώθηκαν οι απόψεις μου για την Εθνική μας. Μακάρι να είχα πέσει έξω. Αλλά αυτό το αστείο ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει. ΕΔΩ κ ΤΩΡΑ! Πρέπει η Εκτελεστική να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Εθνικής μας. Κ αυτές οι αποφάσεις να είναι ανεπηρέαστες κ με γνώμονα το καλό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κ την συμμετοχή μας στα προκριματικά του EURO.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Εθνική είναι ΟΛΩΝ των Ελλήνων κ όχι της ΑΕΚ η του ΟΣΦΠ η του ΠΑΟΚ κλπ. Κ αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς η συζήτηση που θ ανοίξει δεν θα πρέπει ν αφορά μόνο το πρόσωπο του προπονητή. Χρειάζονται κ άλλες αλλαγές κ όλοι όσοι είμαστε κοντά το γνωρίζουμε.
Αν μπούμε στην λογική της επίδειξης δύναμης, μη λαμβάνοντας υπ όψιν ότι το θέμα είναι η ΕΘΝΙΚΗ μας ΟΜΑΔΑ, πολύ φοβάμαι ότι η ήδη αποδεδειγμένα αποτυχημένη επιλογή του επιτελείου της Εθνικής θα εξελιχθεί σε έγκλημα…».
- Φλώρινα: Συνελήφθη 68χρονος με πάνω από 55 κιλά κάνναβης σε ΙΧ αυτοκίνητο
- Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία
- Η καθημερινότητα σε υψηλές θερμοκρασίες – Πώς είναι η ζωή σε μία από τις πιο ζεστές πόλεις του κόσμου
- CIA: Όταν οι πράκτορές της θύμιζαν Monty Python και όχι Τζέιμς Μποντ
- Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Νέο Κόσμο
- Κομοτηνή: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη δημοτική κοινότητα Σαπών




