Ο Σκίμπε επέμεινε σ’ ένα πλάνο που δεν έβγαζε πουθενά. Το έβλεπαν όλοι, το φώναζαν όλοι. Αυτός όμως αμετάπειστος. Η χθεσινή απογοητευτική εικόνα είχε (και) την «σφραγίδα» του. Μια ομάδα χωρίς πλάνο και στόχευση στο παιχνίδι της. Με δυο λόγια μια παρατημένη ομάδα
Η αλήθεια είναι σκληρή και πονάει αλλά η εικόνα της Εθνικής μας ομάδας στο παιχνίδι με την Φινλανδία ήταν τόσο απογοητευτική, που πραγματικά είναι ν’ απορεί κάποιος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.