Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα προγνωστικά του Μόντριτς για τη «Χρυσή Μπάλα»

Τα προγνωστικά του Μόντριτς για τη «Χρυσή Μπάλα»

Ποιον έχρισε φαβορί για τη «Χρυσή Μπάλα» ο εκ των υποψηφίων του βραβείου Λούκα Μόντριτς

Μπορεί να παρασημοφορήθηκε από FIFA, UEFA και να είναι υποψήφιος πλέον και για τη «Χρυσή Μπάλα», όμως ο ταπεινός Λούκα Μόντριτς δεν συμπεριέλαβε τον εαυτό του στα προγνωστικά για το βραβείο που θα απονεμηθεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Κατονόμασε ως φαβορί τον Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ εκθείασε δύο ακόμη παγκόσμιους πρωταθλητές με τη Γαλλία, τους Ραφαέλ Βαράν και Κίλιαν Μπαπέ.

«Ο Βαράν είχε μια φανταστική σεζόν. Ο Μπαπέ είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, μια μεγάλη υπόσχεση για το μέλλον, αλλά έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του σε υψηλό επίπεδο. Είναι πραγματικά ξεχωριστός. Και φυσικά, θα ήθελα να αναφέρω τον Γκριεζμάν, ο οποίος είναι υποψήφιος κι έχει το προβάδισμα έναντι όλων για όλα όσα πέτυχε αυτή τη χρονιά», είπε ο Μόντριτς στις δηλώσεις του, που αναδημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα L’Equipe.

Ερωτηθείς για τον εαυτό του ο Μόντριτς (που ήταν φιναλίστ στο Μουντιάλ 2018 με την Κροατία και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης) ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω με αυτόν τον τρόπο και να φωνάζω: Ναι, εγώ είμαι αυτός που αξίζει τη Χρυσή Μπάλα. Το σημαντικό για μένα είναι να βρίσκομαι στο γήπεδο και να αγωνίζομαι. Το 2018 ήταν χωρίς αμφιβολία το καλύτερο της καριέρας μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κροάτης άσος.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024