Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άγγελος περιμένει την απόλυση του Σκίμπε

Ο Άγγελος περιμένει την απόλυση του Σκίμπε

Ο Μίκαελ Σκίμπε θεωρείται ήδη… παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και απομένει απλά η ανακοίνωση. Πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Γερμανό, ο Άγγελος Αναστασιάδης. Πολλές προτάσεις και από το εξωτερικό για το «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος

Η αποτυχία της Εθνικής μας ομάδας στο Nations League, τόσο σε ότι αφορά τα αποτελέσματα όσο και την αγωνιστική εικόνα, οδηγούν τον Μίκαελ Σκίμπε στην πόρτα «εξόδου». Η απομάκρυνση του Γερμανού προπονητή από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Γερμανό τεχνικό.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, πιθανότερος «διάδοχος» του Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας είναι αυτή την στιγμή ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως to10.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες πως ο Έλληνας τεχνικός είναι το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, σε περίπτωση απομάκρυνσης του Σκίμπε.

Ο Σκίμπε λοιπόν δεν πρόκειται να συνεχίσει στο «τιμόνι» της Εθνικής μας ομάδας και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ομοσπονδίας.

Η απόφαση για την απόλυση του Γερμανού προπονητή είναι ειλημμένη και τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να έχουν διαφορετική εξέλιξη, μετά τα όσα έχουν γίνει στην Εθνική μας ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Όπως προαναφέραμε το μόνο που μένει είναι ν’ ανακοινώσει επίσημα η ΕΠΟ την απομάκρυνση του Γερμανού προπονητή, παρά τα όσα έλεγε πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος προσπαθώντας να στηρίξει τον Σκίμπε.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι εξελίξεις δικαιώνουν αυτούς που επέμεναν ότι αν η Εθνική ηττηθεί στο Τάμπερε, ο Σκίμπε θ’ αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι όπως προαναφέραμε αυτή την στιγμή το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τις τύχες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και αναμένεται η απόφαση της ΕΠΟ. Το όνομα του Έλληνα προπονητή είναι αυτή την στιγμή στην κορυφή της λίστας του Βαγγέλη Γραμμένου και απομένει να δούμε αν τελικά η ΕΠΟ θα προχωρήσει σε συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό.

Θα πρέπει πάντως να τονίσουμε ότι η ομοσπονδία έχει δεχθεί προτάσεις και για ξένους προπονητές και όλοι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΠΟ. Αρχικά για την απομάκρυνση του Μίκαελ Σκίμπε κι εν συνεχεία για τον αντικαταστάτη του Γερμανού προπονητή.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024