Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς για Καρβάλιο: «Είναι ποιοτικός, αλλά χρειάζεται χρόνο»

Μαρτίνς για Καρβάλιο: «Είναι ποιοτικός, αλλά χρειάζεται χρόνο»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στη Marca για τον συμπατριώτη του, ο οποίος δεν έχει να βρει ακόμα τα πατήματά του στην Μπέτις και δέχεται έντονη κριτική από τον Τύπο και τους φιλάθλους της ισπανικής ομάδας

Το καλοκαίρι η Μπέτις εκμεταλλεύτηκε τα μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν στο εσωτερικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και απέκτησε ως ελεύθερο τον Γουίλιαμ Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, με τα ισπανικά Μέσα και τους φιλάθλους του συλλόγου να του ασκούν έντονη κριτική.

Εκτός από τα προβλήματα προσαρμογής που αντιμετωπίζει, «χτυπήθηκε» και από τραυματισμό, καθώς χρειάστηκε να παραμείνει εκτός για 15 μέρες, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι, γεγονός που τον ανάγκασε να χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League, αλλά και αυτά με τις Βαλένθια, Μπιλμπάο και Χιρόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αντρες Γκουαρδάδο, ωστόσο, δημιουργεί κενό στη μεσαία γραμμή της Μπέτις, με τον Κίκε Σετιέν να ετοιμάζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Πορτογάλο χαφ. Οι Ισπανοί και συγκεκριμένα η Marca έκανε θέμα για τον Γουίλιαμ Καρβάλιο, στο οποίο μεταξύ άλλων φιλοξενούνται και δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ιβηρας τεχνικός των Πειραιωτών υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του και δήλωσε με βεβαιότητα ότι σύντομα θα πιάσει και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει για την ποιότητά του.

Είναι πολύ έξυπνος και θα βοηθήσει πολύ την Μπέτις. Ο Γουίλιαμ παίρνει πολύ καλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, έχει πολύ καλή αντίληψη και βοηθάει στην κάλυψη και στην ισορροπία της ομάδας. Χρειάζεται, ωστόσο, χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι το ισπανικό».

Ο Πορτογάλος μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 6 παιχνίδια, έχοντας 395 λεπτά συμμετοχής στα πόδια του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντι του τον Γουίλιαμ Καρβάλιο στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπέτις, για την 5η αγωνιστική του Europa League, που θα διεξαχθεί στο «Βιγιαμαρίν» στις 29/11.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024